Do kin míří celovečerní CGI film Resident Evil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do kin míří celovečerní CGI film Resident Evil

Do kin míří celovečerní CGI film Resident Evil

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 9. 2016 14:48 8
Reklama

Jméno Resident Evil momentálně plní stránky herních webů především díky nadcházejícímu sedmému číslovanému dílu. Není to však to jediné, co se v rámci slavné hororové značky děje. V příštím roce totiž do japonských kin nový celovečerní CGI film na motivy této série.

Snímek ponese název Biohazard: Vendetta. Jak všichni fanoušci dobře vědí, Biohazard je japonský název pro Resident Evil. Shodou okolností má sedmý díl herní ságy podtitul Biohazard právě proto, aby zdůraznil svou snahu o návrat ke kořenům. Ale zpět k filmu. Zodpovědným producentem je Takaši Šimitsu, který má na kontě například režii hororu Ju-on i jeho západního remaku Nenávist s démonickou Kayako v hlavní roli. Do režisérského křesla se posadí Takanori Cudžimoto, známý díky snímku Bushido Man. Na produkci filmu se bude také podílet Hirojuki Kobajaši, dlouholetý zaměstnanec Capcomu, který má na svém kontě práci na mnoha slavných značkách, včetně Resident Evil, Dino Crisis nebo Devil May Cry.

Trailer sice trvá pouhou minutu a půl a na informace je dost skoupý, i tak si jej ovšem nejspíš užijete. Kromě celkem bizarně zvoleného hudebního doprovodu ze záběrů čiší bezbřehá akce, očekávejte tedy spíše svižnější snímek, než pomalý a děsivý horor. Na stříbrném plátně se potká hned několik protagonistů z herní série, jmenovitě Leon S. Kennedy, Chris Redfield a Rebecca Chambers. Na úplném konci traileru se pak objeví tajemný blonďatý muž v dlouhém kabátu, a pokud máme hádat, musí to zkrátka být Albert Wesker. Kromě známých tváří se můžeme těšit na hordy ohnilých živých mrtvých a jednu motoristickou lahůdku. Díky spolupráci s firmou Ducati se v jedné scéně dočkáme i toho, jak Leon odrazí útok odporných slizounů za pomoci nejnovějšího modelu XDiavel.

FIlm bude navazovat na předchozí CGI snímky Degeneration (Rozklad) z roku 2008 a Damnation (Zatracení) z roku 2012. O západním datu vydání zatím nepadlo ani slovo, nezbývá tedy než doufat, že se i my dočkáme. Přeci jen by to byla příjemná změna od filmové série s Millou Jovovich.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama