Sledujte nový trailer se záběry z hraní Tekken 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer se záběry z hraní Tekken 7

Sledujte nový trailer se záběry z hraní Tekken 7

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 9. 2016 14:52 3
Reklama

Počátkem příštího roku se na naše obrazovky vrhne již sedmé číslované pokračování slavné série bojovek Tekken. Hra, která svou verzi pro automaty úspěšně nabízí již přes tři roky, se v rámci konference Tokyo Game Show dočkala i nového traileru. Kromě působivého souboje Kazuyi a Heichachiho se můžete pokochat i záběry ze samotného hraní.

Hra bude obsahovat 32 hratelných bojovníků, což je i na poměry žánru velmi slušné číslo. Tentokrát se na příběh podíváme z pohledu klanu Mishima. Vyprávění by mělo být finální kapitolou v rodinném sporu, který trvá přes dvacet let. Zároveň se ale pozornosti dočkají i další postavy. Zápletka se bude točit také kolem skupiny exorcistů jménem Archers of Sirius v čele s Claudiem Serafinem. Právě s touto skupinou bude syndikát Mishima Zaibatsu chtít spojit své síly. Claudio ale začne brzy pochybovat o motivech nového partnera a pustí se do vyšetřování silného konglomerátu.

Potkáme i další slavné postavy, svůj návrat oslaví Paul Phoenix, King, Yoshimitsu, Hwoarang, Marshall Law nebo Ling Xiaoyu. Konkurenční série Street Fighter od firmy Capcom propůjčí sedmému Tekkenu na hostování Akumu, který má v příběhu také hrát důležitou roli. Hra má v Japonsku vyjít v prvním kvartálu příštího roku, datum vydání pro západ zatím není pevně stanoveno. Na PC se hra má dočkat podpory rozlišení 4K, na PS4 pak díky spolupráci Bandai Namco a Sony dostanou hráči exkluzivní obsah a podporu PS VR. Zatím není jasné, zda bude Tekken 7 nějak využívat možností vylepšené PlayStation 4 Pro. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama