Titanfall 2 na PC možná bez diskové verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 na PC možná bez diskové verze

Titanfall 2 na PC možná bez diskové verze

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 9. 2016 10:22
Reklama

Možná patříte ke skupině hráčů, kteří ještě pořád nepropadli kouzlu digitální distribuce, a své hry si raději staromilsky chodíte kupovat do obchodů, abyste se mohli těšit z vůně právě rozbalené krabičky. Ačkoli se v průběhu let jejich obsah povážlivě ztenčil a místo obsáhlých manuálů obsahují jen strohý popis nebezpečí epileptického záchvatu, většinou jste uvnitř nalezli to nejdůležitější – disk se samotnou hrou. V případě Titanfall 2 byste ale možná mohli být zklamáni.

Známý insider, operující pod přezdívkou Wario64, totiž na svém Twitteru sdílel obrázek, zachycující boxart PC verze zmiňované hry. Na první pohled si na něm můžete povšimnout důrazného upozornění, že se uvnitř nenachází žádné disky, pouze kód ke stažení. Vzhledem k tomu, že má Wario64 za sebou poměrně dlouhou řadu leaků, které se později potvrdily jako pravdivé, rozhodně přikládáme této informaci značnou důvěryhodnost.

Je samozřejmě možné, že se jedná o verzi hry pro specifický trh a například u nás hra vyjde v tradiční diskové podobě. Nakonec i chystaný Battlefield 1 se bude v Severní Americe na PC prodávat bez fyzického média. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain na disku obsahoval jen Steam instalátor, instalace Falloutu 4 také z větší části stahovala data z internetu. Podobná rozhodnutí pro jednotlivé trhy jsou zpravidla ovlivňována průměrnou rychlostí internetového připojení. Titanfall 2 vychází 28. října letošního roku na PC, Xbox One a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama