Půlmetrová soška Geralta vás zadluží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Půlmetrová soška Geralta vás zadluží

Půlmetrová soška Geralta vás zadluží

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 9. 2016 12:22 8
Reklama

Zaklínač 3 si v loňském roce získal srdce milionů hráčů po celém světě a nadšená komunita fanoušků o hře mluví skoro jako o druhém příchodu Krista. Pokud se řadíte mezi ty opravdu nejzarytější příznivce Geralta z Rivie, dostanete brzy možnost svou náklonnost náležitě projevit.

Umělecká dílna Prime 1 Studio ve spolupráci s CD Projekt Red připravila velmi působivou sošku slavného zaklínače i s právě skolenou kořistí. Umělecké dílo je vyrobeno z polystonu a a měří úctyhodných 66 centimetrů. Provedení je skutečně prvotřídní, pozornost byla věnována každičkému detailu. Za kvalitu se ovšem platí a ne zrovna málo.

Pokud si na sošku Geralta brousíte zuby, asi byste měli vědět dvě věci. Vaše potenciální nová bytová dekorace vyjde na 770 dolarů, tedy zhruba 18.600 korun. Pokud se vám to zdá moc, má pro vás prodejce Sideshow Collectibles nabídku splátkového kalendáře. Měsíčně pak zaplatíte zhruba 2100 korun, ale zase se budete moci kochat skutečně mistrně provedeným Bílým vlkem.

Druhou důležitou informací je, že vyrobeno bude pouze 1000 kusů. Pokud tedy máte v prasátku náležitě naspořeno, nebo se ochotně zadlužíte s vidinou originálního uměleckého kousku, který vám budou kamarádi závidět, určitě nečekejte. Nejspíš půjdou na dračku a takový Dan Bilzerian si jich možná koupí třeba sto, aby měl na čem cvičit střelbu ze svého bohatého arzenálu.

A teď vážně, vzhledem k tomu, že se nám nechce obětovat značnou část výplaty za sošku postavy z videoher, nikdy nezjistíme, jak krásně by se nám vyjímala v redakci. Darem ji samozřejmě rádi přijememe. Pokud se ovšem, podobně jako my, ke koupi neodhodláte, pokochejte se alespoň obrázky v naší galerii. Vážně to stojí za to.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama