Mafia III dostane mobilní spin-off Rivals
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III dostane mobilní spin-off Rivals

Mafia III dostane mobilní spin-off Rivals

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 9. 2016 07:51
Reklama

Zdá se, jako by se žádná velká AAA hra už dnes neobešla bez mobilního přívěsku. Nejinak tomu bude u třetí Mafie. Vydání netrpělivě očekávané novinky od studia Hangar 13 doprovodí 7. října na iOS a Android cestovní mafiánská hříčka s podtitulem Rivals.

“Ovládněte ulice New Bordeaux ze svého mobilního zařízení,” lákají nás autoři na oficiálním webu. Titul Mafia III: Rivals mají na svědomí Cat Daddy Games, kteří už v minulosti vyvinuli velké množství převážně mobilních her pro 2K, ale i Activision, EA nebo Microsoft. Podle oficiálního webu nám cestovní verze umožní vychutnat si rozmanitost i nebezpečí města New Bordeaux ze zcela nové perspektivy, ale s postavami, lokacemi i událostmi inspirovanými Mafií III.

Zbrusu novým způsobem boje se máme vyšplhat až na vrchol kriminálního podsvětí. Naším úkolem bude založit a spravovat vlastní gang, rozšiřovat svůj vliv i území, hromadit zdroje v podobě aut a zbraní a obstát v souboji se znepřátelenými gangy. Autoři přitom lákají na RPG bitvy s konkurenčními mafiemi.

“Najměte do svého týmu a vycvičte 40 zločineckých šéfů ze světa Mafia III a zničte každého nepřítele, který vám vstoupí do cesty. Vybavte nejnovější útočný tým v New Bordeaux celou škálou smrtonosných zbraní i dobových aut. Připojte se ke svým přátelům a utkejte se s hráči celého světa o titul nejvražednějšího týmu v celém New Bordeaux,” stojí v popisu od 2K.

Pokud se do hry zaregistrujete ještě před jejím vydáním, můžete se po vydání těšit na některé speciální bonusy. Jak už bylo řečeno, hra bude k dispozici pro dotyková zařízení na platformách iOS a Android. I když oficiální stránka je zatím na další materiály skoupá, na Google Play už se objevily dokonce první screenshoty ze hry. Asi vás nepřekvapí, že se má s největší pravděpodobností jednat o free-to-play titul.

Verze pro Android nese i český název Mafia III: Rivalové a pyšní se rovněž popiskem v naší mateřštině. Lokalizace by nás tak nepřekvapila. Autoři na ni lákají: “Ve hře Mafia III: Rivals, zcela nové RPG hře zasazené do násilnického a drsného světa Mafia III, se pustíš do krádeží, obsazování území i masakrování nepřátel, jen abys získal kontrolu nad městem New Bordeaux. Staň se šéfem a založ svou vlastní zločineckou rodinu. Vybav své postavy brutálními zbraněmi, předměty i vozidly a převezmi vládu nad místními kšefty. Spolu s přibývající mocí roste i tvoje jméno ve zločineckém podsvětí. Zmocni se celého města.”

Těšit se můžeme na pestrý arzenál zbraní, vylepšování statistik našich svěřenců i souboje s dalšími hráči z celého světa. Více podrobností o hře najdete na oficiálním webu Mafie a v obchodě Google Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama