Rise of Tomb Raider se ukazuje na PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rise of Tomb Raider se ukazuje na PS4 Pro

Rise of Tomb Raider se ukazuje na PS4 Pro

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 9. 2016 11:14 9
Reklama

Vydání PlayStation edice Rise of the Tomb Raider se nezadržitelně blíží a to také Sony připomíná novým gameplay trailerem pocházejícím z PS4 Pro edice hry. Pořízené záběry jsou sice dostupné pouze v rozlišení 1080p, na nové a mocnější konzoli však údajně poběží v rozlišení daleko ostřejším.

Vidět každopádně můžete Laru v dosud netušených detailech a nelze než podotknout, že to hlavní hrdince i hře samotné sluší více než kdy dříve. To samé naví dokazují i nové obrázky sdílené v příspěvku na evropském PlayStation blogu.

V případě PS4 se hráči dočkají exkluzivní podpory PS VR.

Na stejném místě se pak můžete dočíst vcelku detailní popis průchodu extra přidané příběhové mise, v níž se Lara navrátí do starého známého Croft Manor a kde také bude muset zápasit nejen s démony ve vlastní hlavě (kapitola jménem Blood Ties), ale kde také v rámci jedné noční můry narazí i na obživlé mrtvé (Lara’s Nightmare). Blíže jsme tento přídavek popsali v polovině července a tehdy jsme také psali, že v případě PS4 se hráči dočkají i podpory PS VR.

Příspěvek na blogu hovoří mimo jiné o dvojí možnosti ovládání hry s nasazenou helmou pro VR – takzvaný free mód a komfortní mód. První je standardním ovládacím schématem, jaké znají hráči základní hry, ten druhý pak umožňuje Laru přesouvat kamkoli v dohledu a teleportovat se spolu s ní. Další novinkou (která dorazí i na ostatní platformy, vyjma Xboxu 360) je kooperativní survival režim jménem Endurance. V tom se dvojice hráčů bude pokoušet přežít v zamrzlé krajině, kde je nouze o teplo i suroviny a kde bude nutné spoléhat jeden na druhého.

Teď už si každopádně nenechte ujít zmiňovaný trailer a poznačte si v kalendáři 11. říjen, kdy hra dorazí na PS4. PS4 Pro pak dorazí o měsíc později a vyšší rozlišení hře umožní až 10. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama