Ubisoft láká na příběh Watch Dogs 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft láká na příběh Watch Dogs 2

Ubisoft láká na příběh Watch Dogs 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 9. 2016 10:13 18
Reklama

Pokud jste dosud o Watch Dogs 2 příliš mnoho neslyšeli ani nečetli a rádi byste si doplnili základní vzdělání alespoň po stránce příběhové, tak si pro vás Ubisoft nachystal to pravé – příběhový trailer lákající k listopadovému datu vydání hry.

Ten naznačuje budoucí patálie hlavního hrdiny Marcuse Hollowaye i jeho pletky s hackerskou organizací DedSec, jež se snaží zabránit masivní manipulaci s daty. Pamětníci prvního dílu jistě vzpomenou na nesmělé začátky ctOS a takovým jistě vstane srst hrůzou při pomyšlení, že s druhou verzí tento systém nejen nabobtnal, ale především získal na nebezpečnosti. Jmenovitě jde o manipulaci volebních výsledků, vývoj zbraňových systémů a chybět samozřejmě nesmí ani všudypřítomné nabourávání domácností a soukromí obyvatel. To vše má přitom na svědomí jediný člověk – familiárně pojmenovaný hulvát v teplákové soupravě, Dušan Němec, v univerzu hry vyslovovaný jako „Dušan Nemek“.

A tenhle padouch se dle všeho postará o hackováním nabitou akční jízdu, v níž nebude nouze o spád a snad ani o kvalitně vykreslené postavy. Watch Dogs 2 vychází 15. listopadu na konzole a na PC a pro bližší informace se můžete podívat na recenzi prvního dílu i na naše první dojmy z dílu druhého, které jsme si přivezli z E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama