Sunless Skies vás vezme vzhůru do oblak
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sunless Skies vás vezme vzhůru do oblak

Sunless Skies vás vezme vzhůru do oblak

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 9. 2016 09:26
Reklama

Horová indie survival akce Sunless Sea se příští rok dočká pokračování, to se však bude od originálu poněkud lišit a zavede hráče překvapivě na opačnou stranu. Stejně jako v případě série Bioshock se totiž tvůrci odvrací od hlubin a stoupají vzhůru do oblak a ještě výše. A tomu také nasvědčuje název hry – Sunless Skies.

Sunless Skies vás vezme vzhůru do oblak
i Zdroj: Hrej.cz

Oficiální příspěvek na stránkách hry toho o hře zatím moc nesdílí, láká však na únor, kdy bude spuštěna crowdfundingová kampaň na Kickstarteru. Tehdy tvůrci nalákají na fantaskní svět, který bude vyprávět příběhy technologicky vyspělé viktoriánské Anglie, ve které se pozornost obyvatel upíná k vyhasínající obloze s vymírajícími hvězdami.

V současnosti je tým ve fázi preprodukce a vznikají tak první návrhy i nápady, jež jsou prý hojně inspirovány díly H. G. Wellse či C. S. Lewise. Jako další vzory následně tvůrci uvádějí například snímek Horizont události a díla sci-fi autorky Leigh Brackettové. Přinejmenším o nápaditost a rozmanitost by tedy nouze být rozhodně nemusela.

Těšit se pak fandové originálu mohou opět na spuštění hry v rámci předběžného přístupu a plná verze nějaký čas poté dorazí na stejné platformy, jako tomu bylo u Sunless Sea. Tedy PC, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama