Singl Battlefieldu 1 nás posadí i do letadla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Singl Battlefieldu 1 nás posadí i do letadla

Singl Battlefieldu 1 nás posadí i do letadla

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 9. 2016 09:47 40
Reklama

V příběhové kampani Battlefieldu 1 kromě jiného usedneme za knipl stíhacího letounu. Prozradil to popisek v databází ratingové komise ESRB. Vývojáři se několikrát nechali slyšet, že tentokrát už opravdu má kampaň stát za to, tak můžeme jen doufat, že podobných specialit bude v singlu co možná nejvíc.

Prolétnout se ve stíhačce - to není v kampani Battlefieldu nic nového. Rozhodně ale jde o příjemné osvěžení singleplayeru, o kterém DICE prohlásili, že speciálně kvůli němu najali nové lidi, a přiznali, že jim v minulosti moc nešel. Už v květnu jsme psali o tom, jak výkonný viceprezident EA Patrick Söderlund připustil, že navzdory převážné orientaci na multiplayer nebylo přijetí kampaně v posledních dílech Battlefieldu příliš dobré. Proto na hře pro jednoho hráče tentokrát pracovalo mnoho nových lidí, odborníků, které DICE hledali po celém světě.

V červenci pak Patrick Bach z DICE vyprávěl, že studio hodně přemýšlelo, jak udělat dobrou kampaň a jaký je úspěšný recept pro singl v BF. Vývojáři údajně zkoušeli různé věci a nechtějí, aby kampaň byla jako hra pro více hráčů. Uvidíme, zda budou mít letos štěstí a hráči s nimi. Až dosud se totiž EA v reklamní kampani singlu příliš nevěnovali. Z popisu v databázi ESRB se zdá, že na sebe člověk během příběhu vezme různé role. Kromě pilota to bude třeba i kurýr nebo partyzán. A dost pravděpodobně si tak zahrajeme za více než jednoho vojáka.

Pokud ovšem nebude hlavním hrdinou kampaně pan učitel Igor Hnízdo z Obecné školy. Ten také po vzoru Indiana Jonese všechno zná, všude byl a všechno viděl. Dvakrát. A pozor, v dialozích se objeví slovíčko “f**k”! Varovali jsme vás. Hra vyfasovala rating M právě za vulgarity, násilí a krev. Jak už jsme psali v minulosti, Battlefield by si podle nás pořádnou kampaň rozhodně zasloužil. Bad Company je důkazem, že singl v této sérii může fungovat a že jej dokonce DICE umí, když chtějí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama