Dnes vychází nová epizoda Hitmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes vychází nová epizoda Hitmana

Dnes vychází nová epizoda Hitmana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 9. 2016 13:46 7
Reklama

Agent 47 se stěhuje z Thajska do Spojených států. Pátá epizoda s podtitulem Freedom Fighters nás zavede do Colorada, vychází právě dnes a vývojáři slibují, že půjde o dosud nejnebezpečnější a nejobtížnější misi nového Hitmana.

Aktuální upoutávka, která už se pár dní potulovala po internetu v neoficiální verzi, i nové screenshoty, slibují spoustu příležitostí a pastí, do nichž bude moci holohlavý zabiják s čárovým kódem na zátylku nalákat své oběti. Závěr videa ukazuje, že se budeme moci přestrojit dokonce i za strašáka, jenž na poli plaší ptactvo.

Update, který vývojáři pro hru spol s novým obsahem připravili, je povinný pro všechny má velikost 5-7 GB v závislosti na zvolené platformě. Samotné rozšíření pak dalších pár giga. Dohromady si máme připravit 12 až 14 GB volného místa na disku, radí autoři.

Kromě samotné nové oblasti a nové příběhové mise rozšíření do hry přinese rovněž nový oblek pro Hitmana, více než 70 specifických výzev, sedm trofejí a nový kontrakt ze série The Sarajevo Six exkluzivní pro majitele PS4.

Už začátkem září jsme psali, že Hitman tentokrát musí infiltrovat areál farmy, který se proměnil ve výcvikový tábor soukromé milice. Celkem budete muset vyřídit čtyři různé cíle a vývojáři slibují, že půjde o dosud nejobtížnější úkol této sezóny.

Autoři rovněž tvrdí, že Episode 5: Colorado nabídne několik příběhových zvratů a odhalení, jak se děj první sezóny blíží k závěru. Pokud jde o vysokou obtížnosti, IO Interactive varují, že nejde jen o čtyři různé cíle, ale hlavně fakt, že se od samého počátku ocitnete na nepřátelském území, což je pocit, který z minulých částí neznáme.

První sezóna vyvrcholí ještě letos japonskou epizodou. Už začátkem srpna ale autoři prozradili, že plánují pro Hitmana celkem tři sezóny. Disková verze vyjde 31. ledna a obsáhne celou první sezónu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama