Lincoln a jeho taktické schopnosti v Mafia 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lincoln a jeho taktické schopnosti v Mafia 3

Lincoln a jeho taktické schopnosti v Mafia 3

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 9. 2016 09:05 7
Reklama

Za týden touhle dobou už bude řada z nás ponořena do drsného podsvětí New Bordeaux. Vývojářům tak zbývá posledních pár dní, aby stihli hráčům naservírovat co nejvíc sexy videí a záběrů z hraní. V prozatím posledním traileru se zaměřují na Lincolnovy taktické schopnosti.

Díky tomu, že je Lincoln Clay bývalým vojákem a veteránem z Vietnamu, dokázal si osvojit celou řadu zabijáckých technik, které s radostí aplikuje na příslušníky organizovaného zločinu. Trailer ukazuje, že ne všechny situace je vhodné řešit deštěm kulek a často se s opatrným a tichým postupem dostanete mnohem dál. Stealth přístup je ostatně podle vývojářů validní volbou, což zdůrazňovali snad při každé prezentaci hry.

Ale nebojte se, o pár záběrů z brutální akce samozřejmě nepřijdete. Lincoln sice rád používá tlumiče, to ale na jatkách, která je schopen v týlu nepřátelských gangsterů způsobit, nic nemění. Zbraní je tu k vidění opravdu slušná řádka, a když tichý postup selže, pomohou kulomety nebo granátomet. Trailer také představuje boxerské zápasy, tedy pravděpodobně jednu z možných vedlejších aktivit, díky které si Lincoln bude moci získat respekt okolí a nějaký ten dolar navíc.

Trailer je opět vypravován retrospektivně a udivení senátoři ani nemohou uvěřit, že celá ta spoušť je dílem jediného člověka. Pravda je, že čím je Mafia 3 blíž, tím lépe kupodivu vypadá. Stealth nám sice dělá pořád trochu vrásky, protože na žádné z prezentací nepůsobila umělá inteligence dostatečně přesvědčivě, jako doplněk pro variabilnější hratelnost by však mohla dostačovat. Dozvíme se to už příští pátek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama