Steam nabízí slevy na svůj hardware
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam nabízí slevy na svůj hardware

Steam nabízí slevy na svůj hardware

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2016 15:22 13
Reklama

Steam tento víkend kromě klasického nášupu slev na hry nabízí ještě jednu specialitu – víkendovou akci na hardware s logy Steamu. To se týká hry streamujícího zařízení Steam Link, Steam ovladače a několika novinek v podobě příslušenství, jež je k mání nejen k onomu ovladači.

Dané příslušenství je navíc naprostou novinkou a dokoupit ke svému ovladači tak hráči mohou například nový kryt baterie (pokud o tento například v zápalu nějakého náročného souboje nešťastnou náhodou přišli), dodatečný USB stick, pouzdro a především pár polepek. Ty jsou k dispozici pro ovladač i pro Steam Link. Nálepky jsou k mání v několika motivech, zatím však můžete svůj ovladač převléci pouze do hávu Portalu (respektive společnosti Aperture) či Counter-Strike: Global Offensive s tím, že druhý jmenovaný titul nabízí několik barevných variant.

Slevy se pohybují od 30 do 41 % a ovladač tak kupříkladu pořídíte již za necelých 39 eur, čili něco málo přes tisíc korun.

Netřeba jistě dodávat, že se jedná o časově omezenou nabídku a ta končí v pondělí v sedm hodin večer. Co se samotných cen týče, tak se slevy pohybují od 30 do 41 % a ovladač tak kupříkladu pořídíte již za necelých 39 eur, čili něco málo přes tisíc korun. Steam Link stojí stejně, balíček obsahující Steam Link i ovladač přijde na necelé dva tisíce korun a ony přelepky jsou k mání za zhruba 200 korun. Ke všem cenám je samozřejmě zapotřebí následně přičíst odpovídající náklady za dopravu ze zahraničí.

Takže pokud byste kupříkladu rádi tento originálně pojatý ovladač vyzkoušeli a dosud jste nepocítili tu pravou příležitost, tak na Steam tento víkend určitě zavítejte. Levnější to nebylo a těžko očekávat, že by tomu v blízké budoucnosti mělo být jinak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama