Trailer Modern Warfare láká do kampaně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Modern Warfare láká do kampaně

Trailer Modern Warfare láká do kampaně

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 9. 2016 09:59 2
Reklama

Devět let je v herním průmyslu hotovou věčností a pro Activision je to zároveň dost dlouhá doba na to, aby se oživily dávné vzpomínky v podobě remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare. Původní hra vyšla v listopadu roku 2007 a dodnes jde dle mnohých o jeden z nejlepších dílů série. Tedy alespoň po stránce příběhové kampaně, jež od té doby hrála čím dál tím menší roli a která dnes spíše doplňuje tolik robustní multiplayer.

První hráči budou moci díky předobjednávkám do hry naskočit již 5. října, všichni ostatní dostanou s vybranými edicemi Infinite Warfare tu možnost až 4. listopadu. Řeč je o edicích Legacy, Digital Deluxe a Legacy Pro, z nichž ta nejlevnější přijde na celé dva tisíce korun v případě PC verze. Zda se ale nakonec hra dostane ke všem hráčům i bez nutnosti vlastnit Infinite Warfare, to je zatím otázkou, spekulace však hovoří jasně. Jak toto dopadne, to se nechme překvapit, nicméně již nyní můžete potěšit oko novým launch trailerem lákajícím právě na onu příběhovou složku hry.

V rámci nostalgie si pak můžete připomenout i původní launch trailer, v němž některé ze záběrů pocházejí z totožných momentů hry. Diametrálně odlišná je však finální podoba těchto prostřihů – oněch devět let je skutečně dlouhá doba. A byť se nejedná o kompletní předělávku, tak i přesto lze již na první pohled spatřit markantní rozdíl.

Z dalších videí si pak v rámci našich aktualit můžete připomenout fanouškům série notorický známý úvod do hry v podobě mise Crew Expendable a stejně tak se můžete podívat i na záběry z multiplayeru, který beztak ve finále jistě zaujme větší procento hráčů.

A co se onoho multiplayeru týče, tak tam se dozvídáme pár dodatečných informací. Kupříkladu fanoušci série se dočkají stejného hlasatele jako v případě originálu. Tedy alespoň pro ty původní herní režimy, což na Twitteru sdílí designér studia Raven Software, Amos Hodge. Ten tímto mimo jiné naznačil, že by se remaster Modern Warfare mohl dočkat i nových multiplayerových režimů.

Hodge se na Twitter připojil teprve v srpnu, od té doby ale již stihl vydat velké množství drobností týkajících se tohoto remasteru. Pokud se tak podíváte na jeho příspěvky, uvidíte řadu zajímavých postřehů a detailů. Za všechny můžeme zmínit ještě upravené nastavení citlivosti míření – to v případě remasterované edice nabídne hned dvojnásobné možnosti nastavení a sednout by tak nový Modern Warfare měl i těm nejnáročnějším fanouškům.

O hru by tak mělo být řádně postaráno a v listopadu (a pro ty štědřejší potažmo už v říjnu) se tak je nač těšit. Teď tedy nezbývá než doufat, že dojde k vydání i samostatné edice a ne pouze v rámci těch nejdražších verzí Infinite Warfare.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama