Vytiskněte si obal FIFA 17 s oblíbeným klubem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vytiskněte si obal FIFA 17 s oblíbeným klubem

Vytiskněte si obal FIFA 17 s oblíbeným klubem

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 9. 2016 12:24 4
Reklama

Jestliže se vám z jakéhokoli důvodů nelíbí obal hry FIFA 17 od EA Sports, můžete si vybrat a vytisknout alternativu v klubových barvách týmu, kterému fandíte. Nemusí vás tak trápit, kdo nebo co je na původní krabičce.

Vyrobit si vlastní obal můžete pochopitelně kdykoli u jakékoli hry. Známe i takové, které nabízejí alternativu přímo v balení nebo na vnitřní straně oficiálního motivu. Alternativní obrázky do krabičky nového ročníku série FIFA připravila přímo společnost EA. Nenajdete mezi nimi samozřejmě ani zdaleka všechny týmy, ale na výběr jsou kupříkladu kluby z Premier League.

Z nich chybí jen Liverpool FC, který má exkluzivní partnerství s konkurenční sérií od Konami. Jeho vyšší provázání se hrou Pro Evolution Soccer 2017 je tak pravděpodobně důvodem, proč tento obal k dispozici není. K dispozici jsou ale i obaly s motivy Realu Madrid nebo Paris Saint-Germain FC, zjistil britský VideoGamer.com.

Klubová grafika se přitom neomezuje jen na obaly. K dispozici jsou i wallpapery pro telefony a tablety nebo artworky na Facebook, Twitter či Instagram. Ale ne pro všechny týmy. Není to poprvé, kdy EA podobnou možnost hráčům nabídli. Vlastní obal jste si mohli vytisknout třeba už pro ročník FIFA 14.

Je to docela milý bonus pro fanoušky. Žádná revoluce, ale pořád lepší, než se stále dokola hádat, zda si místo na krabičce zaslouží třeba Marco Reus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama