Akční Paladins přichází i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akční Paladins přichází i na konzole

Akční Paladins přichází i na konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 10. 2016 09:53
Reklama

Nedávno představená akce Paladins vám určitě může připadat povědomě. V diskuzi jste ji nařkli jako nápadný klon Overwatch od Blizzardu a právě tato hra také bývá v souvislosti s Paladins skloňovaná nejčastěji. Přesvědčit se o takovém výroku (nebo jej naopak vyvrátit) můžete nejen aktuálně na PC, ale brzy i na konzolích.

Hra dorazí jak na Xbox One, tak i na PlayStation 4, a oznámení probíhá nejen formou níže přiloženého tweetu, ale také za pomocí jak jinak než komiksově laděného videa. V základu se jedná o klasickou akční střílečku, kterou však doplňují prvky strategických a karetních her. Vedle běžné akce s prstem na spoušti se tak hráči věnují také správě sběratelských kartiček, jež samozřejmě nezastupují nic jiného, než klasické RPG prvky.

Mezi sebou přitom zápasí dva týmy o kontrolu nad stěžejními body mapy. V případě vítězství pak lze takto utržené body investovat do otevření unikátních truhlic s poklady.

Onen vývoj postavy hráče přitom lze samozřejmě urychlit i za pomocí utrácení reálné měny, tvůrci z týmu Hi-Rez Studios se však dušují, že i do budoucna bude hra plně přístupná všem. Nemělo by se tak kupříkladu nikdy stát, že peníze utrácející hráč bude zvýhodněn na úkor toho, který do hry peníze naopak nic vrážet nechce. Veškerý obsah by tedy mělo jít odemknout i samotným hraním, o čemž se ostatně můžete přesvědčit již nyní – PC verze je již dostupná a do těch konzolových prý půjde naskočit již záhy.

V případě konzolí však půjde minimálně prozatím o uzavřené betaverze, do nichž se můžete zkusit dostat skrze registraci na webu hry – odděleně vám jsou k dispozici formuláře pro PS4 i pro Xbox One. Nimcméně ať už se jedná o klon či nikoli, tak o kvalitách samotné hry pak vypovídá už jen to, že ta se drží relativně vysoko v oficiálním žebříčku Steamu. Inu, posuďte sami.

Akční Paladins přichází i na konzole
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama