Mafia 3: Prostitutky ne, rádiové stanice ano
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia 3: Prostitutky ne, rádiové stanice ano

Mafia 3: Prostitutky ne, rádiové stanice ano

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 10. 2016 13:51 17
Reklama

Vzhledem k tomu, že se zasazení třetí Mafie posouvá opět o několik let kupředu, mohou vývojáři sáhnout k autorádiím. Podobně jako v GTA si pak sami budete moci zvolit, jaká hudba vás na vašich toulkách New Bordeaux bude doprovázet.

Rádia budou k dispozici tři a podle slov šéfa studia – Hadena Blackmana – na vás čeká více než 100 skladeb. Pokrýt by měly celou škálu hitovek z pozdních šedesátek, takže v nich určitě naleznete něco svého.

Vedle licencovaných skladeb bude mít hra i svůj vlastní soundtrack, o nějž se starají pánové Jesse Harlin a Jim Bonney; podle redaktorů WeWriteThings bude kvalitním doplňkem známých písní a pomůže dokreslit nesnadnou atmosféru jižanského města, zmítaného celou řadou problémů.

Z rozhovoru zmiňovaného magazínu pak pochází i informace, že ve hře nebude možné mít sex s prostitutkou. Ačkoliv se budou po setmělých uličkách města procházet, Lincoln nebude mít údajně čas ani chuť pouštět se do tohohle nočního dobrodružství. Snad tedy hra lépe vysvětlí, proč tomu tak je, neboť nám nepřijde úplně pravděpodobné, že by typ muže, jakým je Lincoln, něčím podobným opovrhoval… Že on bude mít někde milující ženu?!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama