Ancel znovu láká na Beyond Good & Evil 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ancel znovu láká na Beyond Good & Evil 2

Ancel znovu láká na Beyond Good & Evil 2

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 10. 2016 07:56
Reklama

Už v minulém týdnu jsme vás informovali o tom, že se slavný designer Michel Ancel, mimo jiné duchovní otec Raymana, na svém Instagramu podělil o hned dva nové artworky z blíže neurčené hry. Spekulace se okamžitě rozjely na plné obrátky a současný obecný konsensus praví, že se zřejmě jedná  o pokračování Beyond Good & Evil. Dnes se situace zopakovala.

Ancel ukázal nový obrázek, jehož ústředním tématem je kříženec člověka a nosorožce. Na internetu se prakticky okamžitě objevil screenshot z původního Beyond Good and Evil, který zobrazuje podobného tvora. Naprosto stejná situace nastala minulý týden, když fanoušci ve zvláštním humanoidním žralokovi poznali postavy Rufuse a Francise z kultovní, třináct let staré hry.

Endangered species - now saved - Game in pre-production - Stay tuned !

Fotka zveřejněná uživatelem Michel Ancel (@michelancel),

Na instagramu se ale tentokrát u konceptu objevil i velmi zajímavý popisek. Ancel píše „Ohrožený druh nyní zachráněn, hra je v pre-produkci“. Tato zpráva má dvojí efekt. Na jednu stranu se jedná prakticky o potvrzení toho, že se opravdu jedná o Beyond Good & Evil 2. Daleko méně pozitivní je ovšem fakt, že pokud hra teprve vstupuje do fáze pre-produkce, ještě si na ni hodně dlouho počkáme a zcela jistě se nestane launchovým titulem pro Nintendo NX, jak naznačovaly starší zprávy. Navíc to, že hra dostala zelenou, ještě neznamená, že skutečně vyjde. Beyond Good & Evil 2 bylo původně oznámeno již v roce 2008, je tedy zřejmé, že celý projekt prošel totálním restartem.

Ubisoft se k celé záležitosti vyjádřil velice lakonicky, firma pouze potvrdila, že artwork je ze hry, na které pro ni Ancel momentálně pracuje. Šéf společnosti Yves Guillemot už v létě v rozhovoru s Geoffem Keighleym uvedl, že Beyond Good & Evil 2 je stále ve vývoji. Ancel sám v minulosti zdůrazňoval svou touhu vytvořit pokračování, v roce 2013 však například přiznal britskému Eurogameru, že jeho vize byla kvůli technickým omezením v roce 2008 nerealizovatelná. Doufejme, že teď už mu výkon současných herních zařízení bude stačit. Hra si totiž kolem sebe buduje pověst  The Last Guardian.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama