V prosinci vyjde první mapa zdarma do TF2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V prosinci vyjde první mapa zdarma do TF2

V prosinci vyjde první mapa zdarma do TF2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 10. 2016 10:00 3
Reklama

Vývojáři ze studia Respawn Entertainment prozradili, že Titanfall 2 obdrží po vzoru Battlefieldu 1 a loňského Battlefrontu hned v prosinci mapu zdarma. Půjde o přepracovanou arénu Angel City z prvního dílu a pokud si hru předobjednáte, i v tomto případě budete mít k bezplatnému rozšíření předčasný přístup.

Mapa zdarma do multiplayeru určitě nikoho neurazí, zejména pokud jste si ji v prvním dílu oblíbili. A Respawn tvrdí, že jde o jednu z nejpopulárnějších mezi hráči. Pro všechny majitele dvojky bude nová aréna k dispozici zdarma už v prosinci. Pokud si ale hru předobjednáte v jakékoli verzi, dostanete se k ní o tři dny dříve.

Autoři tvrdí, že mapa Angel City patří mezi jejich nejoblíbenější a podobně populární je podle nich i mezi hráči. Vývojáři už se dle svých slov nemohou dočkat, až uvidí, jak komunita využije ve známém prostředí nové dovednosti pilotů a titánů. Respawn znovu zdůraznili, že jde jen o první vlaštovku. Všechny nové mapy a módy pro Titanfall 2 by měly být zcela zdarma.

Studio si takto přeje vybudovat a udržet pospolu jednu velkou komunitu, která bude moci vždycky hrát spolu. Inspirovat je mělo i to, co se autoři naučili po vydání původní hry. Respawn slibují, že bude takto mnohem snazší hrát se svými přáteli, když si nebudeme muset lámat hlavu tím, kdo má jaký map pack a jaký mód. Všichni budou mít vše. Šalamounsky na to vyzrál nedávno id Software s DLC pro Dooma, jejichž obsah není v případě party her s kamarády odepřen ani těm, kteří si rozšíření nekoupí. Sami ovšem nový obsah hrát nemohou.

Platit by se v případě Titanfallu 2 mělo jen za kosmetická vylepšení a drobná DLC, která nebudou mít podle autorů žádný vliv na hratelnost a vyváženost. V dalších měsících bychom se měli dozvědět o nových mapách a módech více. Sci-fi akce od Respawn vychází už 28. října.

EA a studio přichází s poměrně zajímavou a benevolentní politikou rozšíření, která může být pro hráče atraktivnější než klasické season passy a v budoucnu je zcela nahradit. Loni už něco podobného zkusil Ubisoft s novým Rainbow Six a EA u Need for Speed. Naproti tomu u Battlefrontu a Battlefieldu sází EA na osvědčenou klasiku. Trochu uvolnění už ale bylo znát během nejrůznějších akcí, kdy bylo možné si stáhnout DLC pro BF4 nebo první Titanfall zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama