Beyond Good & Evil 2 oficiálně oznámeno
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Good & Evil 2 oficiálně oznámeno

Beyond Good & Evil 2 oficiálně oznámeno

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 10. 2016 12:02 1
Reklama

Už třikrát se v uplynulých dnech na našich stránkách objevilo jméno Beyond Good and Evil 2. Pokaždé to však bylo v souvislosti se spekulacemi o obnoveném vývoji, které přiživoval sám designer Michel Ancel svými koncepty na Instagramu. Dnes konečně máme v celé situaci jasno.

Na oficiální facebookové stránce Beyond Good & Evil se objevila tato tolik očekávaná zpráva: „Pokud jste čekali na novinky ohledně Beyond Good & Evil…no, tak tady to máte! S potěšením vám oznamujeme, že Michel Ancel momentálně spolu s Ubisoft Montpellier pracují na nové Beyond Good & Evil hře.“ Poměrně vtipné je, že stránka byla od 19. prosince 2012 neaktivní, až včera přispěchala s novou informací o zařazení prvního dílu kultovní hry do programu UBI 30 a dnes přinesla radostnou novinu pro všechny fanoušky mluvících prasat.

Jak už jsme psali, není to poprvé, co Ubisoft hru oznámil. Poprvé k tomu došlo již v roce 2008, Ancel ale později uvedl, že tehdejší technologie nebyla schopna přivést jeho vizi k životu. Doufejme, že tentokrát nezůstane jen u několika artworků a celý projekt bude dotažen až do finále. Studio Ubisoft Montpellier má na kontě například parádní skákačky Rayman Origins nebo Rayman Legends, dojemný příběh z první světové války s názvem Valiant Hearts nebo ZombiU, zombie horor pro Wii U.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama