Launch Trailer, velikost a trofeje třetí Mafie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch Trailer, velikost a trofeje třetí Mafie

Launch Trailer, velikost a trofeje třetí Mafie

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 10. 2016 12:49 39
Reklama

O Mafii 3 jsme už popsali stohy stránek a upřímně už se nemůžeme dočkat, až zítra dorazí na pulty obchodů a naše obrazovky. Z části proto, že se samozřejmě na pořádnou městskou akci těšíme, neméně podstatným důvodem je ale fakt, že nás v poslední době všechna ta videa a trailery už mírně zmáhaly. Tenhle je ale nejspíš už vážně poslední.

Launch trailer sice hned z počátku upozorňuje, že neobsahuje skutečné záběry ze hry, mihnou se v něm však všechny důležité postavy a dobře zachycuje dobu, do které je hra zasazena. Bohužel však atmosféru ničí naprosto stupidně zvolený hudební doprovod. Autoři videa se měli držet osvědčené klasiky a raději aplikovat třeba něco od Hendrixe. Každopádně jak závěr traileru obrazně ukazuje, Lincoln a jeho parta při své tažení napáchají pořádnou paseku.

Kromě toho pro vás ještě máme informace o tom, kolik volného místa byste si měli na třetí Mafii připravit, pokud se rozhodnete hrát na PlayStation 4. Hra sice nemá 130 GB jako letošní dvojice her ze série Call of Duty, z vašeho disku si přesto ukousne nezanedbatelných 46 GB. Samozřejmostí je v dnešní době i Day One patch, ten pro Mafii 3 má 2,6 GB na PS4.

Do třetice tu máme něco pro nedočkavé zvědavce. Server GameSpot poskytl seznam trofejí a achievementů, které můžete ve hře získat. My jsme se na ně nepodívali, protože si nechceme kazit zážitek ze hry, pokud vám ale nevadí vyzrazení některých detailů, zamiřte na tento odkaz. Plánujete si Mafii pořídit hned zítra, nebo si počkáte na recenze? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama