Mafia III odstraňuje zámek FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III odstraňuje zámek FPS

Mafia III odstraňuje zámek FPS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2016 11:24 43
Reklama

Dosavadní reakce hráčů na Steamu našeptávají jedinému – Mafia se na PC zkrátka tak docela nepovedla a aktuální situace mnohem spíše napovídá tomu, že důraz tvůrci kladli zejména na konzole. Důkazem toho jsou například nové sliby o aktualizované PS4 Pro verzi hry, ani na PC verzi se však ještě naštěstí zcela nezanevřelo.

Mafia III tak tento víkend obdržela slibovaný patch, který likviduje nesmyslně nastavené omezení 30 snímků za vteřinu. To je zároveň i neduh, ke kterému se v poslední době uchyluje stále více studií. Hráči na PC od nástupce klasiky (která na PC ostatně debutovala) očekávali kvalitní a dotažený titul, nicméně tomu se tak zřejmě nestalo lze se jen dohadovat o tom, proč vydavatel nepovolil vydávat recenze her dříve.

Konkrétně na Steamu si tak hráči stěžují na nepovedený port plný chyb a nedodělků, na pády hry a na další specifika práce spíše odbyté. Najdou se navíc dokonce i tací, kteří PC verzi přirovnávají ke zcela kolosálnímu fiasku v podobě posledního Batmana. Tak černě bychom to sice určitě neviděli, nicméně faktem je, že hra má problémy a to koneckonců nejen na PC. Například na YouTube tak lze narazit na videa poukazující na četné chyby hry. Jako jeden příklad za všechny můžeme odkázat na video ukazující podivně se chovající umělou inteligenci. Další třešničkou na dortu může být mizerné rozlišení textur, které hráči na PC nejen pocítili okem, ale které rovněž potvrdili i probíráním se v souborech hry.

Na druhou stranu se na hře zjevně stále pracuje a pocítit to budou moci hráči například již brzy na PS4 Pro. Šéf studia Hangar 13 a kreativní ředitel vývoje hry, Haden Blackman, v rozhovoru pro server Gadgets 360 potvrdil, že plány na vylepšenou verzi hry skutečně mají. Tato bude údajně obsahovat zatím blíže neupřesněná vylepšení grafické stránky hry a potěší tak zejména oko hráčů. Kvality hry již každopádně můžete posuzovat sami a co se naší recenze týče, tak tu má pod palcem Pavel a těšit se na jeho verdikt můžete již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama