Kampaň Star Citizen se odkládá, letos nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň Star Citizen se odkládá, letos nevyjde

Kampaň Star Citizen se odkládá, letos nevyjde

David Plecháček

David Plecháček

10. 10. 2016 09:34 5
Reklama

Zklamání z No Man’s Sky kdekoho dávno přešlo, a pokud má někdo neukojené choutky z vesmírného putování, musí se podívat po něčem jiném. Nabízí se třeba Star Citizen. Vývojáři z Cloud Imperium Games na svém Citizenconu uveřejnili nové video, které nenechá nikoho chladným.

Citizencon ale nebyl jen o nových záběrech, nýbrž i o dalších zajímavostech. Dozvěděli jsme se například novinky o singlu. Squadron 42, jak se tato část hry jmenuje, bude obsahovat 28 kapitol a celých 60 misí, 340 namluvených postav vytvořených pomocí technologie motion capture, příběh, který obsahuje 1255 stránek dialogů a 40 různých vesmírných korábů. Squadron 42 ale nebude k dispozici do konce roku, jak bylo původně v plánu, ale jako náplast by nám měla posloužit jedna z misí, kterou studio dodělá a vydá k vyzkoušení.

Novinky se ale týkají i hlavní hry. Určité úpravy postihly moduly Arena Commander a Star Marine. V Arena Commander přibude nový mód, ve kterém dojde na souboje s vesmírnými piráty. Star Marine pro změnu obdrží dvě nové mapy, jednu pro dva čtyřčlenné a jednu pro dva dvanáctičlenné týmy.

Chystá se i celá nová verze alfy. Alfa 3.0 bude obsahovat perzistentní svět, který bychom měli spatřit ve finální hře. Pohybovat se budeme v systému Stanton - ten by měl nabídnout plnohodnotné obchodování, s tím související piráty a tudíž i nájemné ochránce obchodních konvojů, a řadu nových lodí a dalších aktivit. Ty budou postupně přibývat i v rámci dalších updatů.

Star Citizen je zkrátka megalomanský projekt po všech stránkách. Zda si na sebe nevzal Chris Roberts až příliš velké sousto ukáže čas, pravda je ale taková, že po grafické stránce je hra zkrátka úchvatná. Celá show je k dohledaní na YouTube, následující video vám ale představí jednu planetu, která je z části procedurálně generovaná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama