Mafia III nabídne na PS4 Pro lepší grafiku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III nabídne na PS4 Pro lepší grafiku

Mafia III nabídne na PS4 Pro lepší grafiku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 10. 2016 11:33 23
Reklama

Když si alespoň na moment odmyslíme technické problémy Mafie III a její výkon na PC, mohlo by vás zajímat, že se novinka od studia Hangar 13 přidá na seznam titulů, které dokáží zužitkovat výkon nové konzole PlayStation 4 Pro.

Šéf studia Haden Blackman to prozradil v rozhovoru pro magazín Gadgets 360. Hra bude výkonnější systém podporovat a nabídne vylepšenou grafiku. Blackman se nechal slyšet, že je vždy nadšený novou technologií, protože to znamená, že vývojáři mohou posunout vizuální zpracování ještě dále. Budoucí majitelé PS4 Pro podle něj mohou počítat s upgrady grafiky, které by určitě mohly výsledku pomoci. Právě na grafiku se totiž snesla větší část kritiky. Necháme už na vás, zda právem, či nikoli.

Magazín Gadgets 360 se neptal autorů na tuto otázku jen tak pro nic za nic. Jak dobře víme, řada aktuálních i už dříve vydaných her se dočká updatu pro PS4 Pro. Takový patch ale není samozřejmostí a dokud nebude konzole na trhu, nelze pochopitelbě počítat automaticky s tím, že její extra výkon využije každý vývojář. Ostatně, jisté není ani to, že výhody PS4 Pro zužitkují úplně všechny budoucí tituly. Třeba ty od menších vývojářů mohou na podobnou výhodu ve snaze ušetřit raději rezignovat.

S ohledem na to, že nejvíce kritici si Hangar 13 slízli od hráčů nejen na PC za framerate a rozlišení hry i textur, bude zajímavé sledovat, zda se Mafia III pokusí na Pro a posléze třeba i Xboxu One Scorpio nabídnout 60 FPS nebo 4K, či půjde spíše o kosmetické úpravy grafiky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama