Další Hitmanova mise přijde nečekaně brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další Hitmanova mise přijde nečekaně brzy

Další Hitmanova mise přijde nečekaně brzy

David Plecháček

David Plecháček

12. 10. 2016 13:05 1
Reklama

První sezóna se neúprosně blíží ke svému konci a jejího vrcholu se dočkáme možná až překvapivě brzy. Pár dní po Coloradu totiž musíme objednat letenky a vydat se přes oceán na druhou stranu naší planety. Příhodně se na Halloween vydáme do Hokkaidó, do Japonska.

Šestá epizoda vychází 31. října. „Lokalita v Hokkaidó je umístěna na půdě exkluzivního soukromého resortu a nemocnice GAMA. Toto skryté zařízení v sobě kombinuje japonský smysl pro krásu a ty nejmodernější technologie. Nachází se v něm vlastní zen zahrada, sushi restaurace a tradiční japonské horké prameny. Na tomto místě musí Agent 47 nalézt dva své cíle,“ stojí v oficiálním prohlášení na stránkách hry. Samotná mise se jmenuje „Situs Inversus“ a měla by hráče prověřit ve všem, co se v průběhu hraní naučil.

 

Ke konci celé sezóny je čas na trochu bilancování toho, jak se záměr vydávat hru epizodicky studiu IO Interactive vyplatil. Ještě před vydáním posledního kusu skládanky o tom v příspěvku hovořil šéf studia Hannes Seifert: „Bylo statečné rozhodnutí vydat epizodického Hitmana jenom digitálně, od základu to změnilo to, jak jsme hry tvořili, a musím říct, že to pro nás byl úspěch. Finišujeme první sezónu, ale ve skutečnosti je tohle jenom začátek,“ naráží na slova Michaela Vogta, scénáristy, který to samé naznačil už dříve.

Podle něj je příběh na samém začátku. Tam, kde první sezóna končí, příběh teprve začíná - příběh by se měl naplno rozvinout právě v poslední epizodě. Přesto by neměli mít hráči pocit, že je vyprávění první série neuzavřené. Od Japonska, možná dokonce už od Colorada, by se měli mise a hlavní příběh úzce provazovat.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama