Stahujte hru Beyond Good & Evil zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte hru Beyond Good & Evil zdarma

Stahujte hru Beyond Good & Evil zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 10. 2016 12:12 5
Reklama

Jak už jsme avizovali minulý týden, k dnešnímu datu se v programu UBI30 objevila zdarma PC verze výborné akční adventury Beyond Good & Evil od Michela Ancela a Ubisoftu z roku 2003. Pokud jste ji nikdy nehráli, máte ideální příležitost to napravit.

Autor Raymana nebo herní adaptace King Konga od Petera Jacksona z roku 2005, který momentálně pracuje na vlastní nezávislé hře Wild a také druhém dílu Beyond Good & Evil, se při této příležitosti nechal ve speciálním videu slyšet, že jde o velmi důležitou hru pro něj samotného i jeho tým. A současně vyzval fanoušky, aby vypátrali a podělili se o jedno tajemství, které hra ukrývá.

Beyond Good & Evil je součástí programu UBI30, kterým si vydavatel připomíná 30 let působení v herním byznysu. Hráče na PC každý měsíc až do konce roku odměňuje jednou slavnou hrou ze svého portfolia zdarma. Není v tom žádný háček, stačí titul včas aktivovat a jakmile tak jednou učiníte, váš zůstane už navždy. Potřebovat pochopitelně budete jen účet ve službě Uplay.

Výborně hodnocená klasika Beyond Good & Evil vystřídala v této akci závody The Crew. Ještě před nimi jste si mohli od Ubisoftu bezplatně stáhnout tituly Rayman Origins, Tom Clancy's Splinter Cell a Prince of Persia: The Sands of Time. Další dvě hry na nás ještě čekají - jedna v listopadu a jedna v prosinci. Program naneštěstí obsahuje jen PC verze a Ubisoft zřejmě nepočítá s žádnou jeho obdobou pro konzole.

Jak už jsme psali minulý týden, samotný Ubisoft o Beyond Good & Evil říká, že je unikátní i v rámci jeho historie. A upozorňuje především na hlavní hrdinku Jade, která byla pravým opakem tehdejších protagonistek. Jedinečný styl mísí japonské a tradiční výtvarné prvky a podobně pestrá je i samotná hratelnost s různými pasážemi. Původní hra vyšla na PC, PS2, GameCube a Xbox. Později pak dorazila také na X360 a PS3.

Autor Raymana Beyond Good & Evil od počátku zamýšlel jako trilogii, ale plány na brzké pokračování zhatil komerční neúspěch, který byl v ostrém kontrastu k výborným recenzím. O druhém dílu Ubisoft otevřeně mluví od roku 2008. Několikrát se spekulovalo o možné exkluzivitě pro NX, protože vydavatel má tradičně k Nintendu velmi blízko. Beyond Good & Evil 2 v tuto chvíli vzniká ve studiu Ubisoft Montpellier, které má na kontě od poloviny devadesátých let jedny z největších hitů francouzského herního gigantu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama