Modifikace drasticky proměňuje Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace drasticky proměňuje Zaklínače 3

Modifikace drasticky proměňuje Zaklínače 3

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 10. 2016 14:10 9
Reklama

Loňský RPG hit Zaklínač 3 si zamilovaly miliony hráčů a pro nejednoho je třetí díl dobrodružství Geralta z Rivie nejen hrou roku 2015, ale dost možná i nejlepší hrou všech dob. V základní hře a dvou macatých přídavcích dá utopit moře času a hra je navíc nadmíru pohledná, možná vám ale po desítkách či stovkách hodin přijde vhod malá obměna grafického kabátku.

Zaklínač 3 se samozřejmě dočkal velké porce různých modifikací, které jeho už tak působivé technické zpracování posunuly ještě o stupínek výš. Najdou se však i takové, které mohou zvídavým hráčům poskytnout zcela odlišný efekt. Jedním z nich je i Ultimate Graphics Options Mod, zkráceně UDOM. Ten vám umožní přístup do pokročilých grafických voleb bez toho, abyste museli měnit uživatelské nastaveni či restartovat hru.

Jak už bylo řečeno, tuto modifikaci můžete využít k ještě lepšímu vizuálnímu zážitku, neméně zajímavá je ovšem i druhá varianta. Na diskuzním serveru Reddit se objevila zpráva od hráče s přezdívkou Linas_002, který v rámci testování modu nastavil u možnosti TextureMipBias na hodnotu 8 a nestačil se divit, jak se svět Severních království proměnil. Zaklínač 3 totiž najednou začal připomínat nezávislou hru se silně stylizovanou grafikou, podřízenou uměleckému záměru. Prostě něčemu, co běžně vzniká například na enginu Unity. Posuďte sami v naší galerii.

Autoři podotýkají, že podobných změn můžete dosáhnout i bez modifikace, která ale celý proces výrazně zjednodušuje. Pokud si ji chcete vyzkoušet na vlastního Geralta, můžete si ji stáhnout pod tímto odkazem. Jen dávejte pozor a při instalaci se pro jistotu řiďte pokyny, abyste si ze hry neudělali nehratelný guláš.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama