Sledujte, jak se hraje Overwatch s banány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte, jak se hraje Overwatch s banány

Sledujte, jak se hraje Overwatch s banány

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2016 12:43 1
Reklama

V minulosti jste s námi mohli být svědky toho, že z pohledu periferií se dá hrát se skutečně ledasčím, čas od času se však nalezne něco, co překvapí i ostřílené harcovníky a všechny ty hráče, kteří rádi experimentují. V centru dění je opět jednou streamer s přezdívkou Rudeism, o kterém jste mohli slyšet nedávno, a to v souvislosti se stou úrovní ve WoW, kterou tento chlapík pokořil na prosté taneční podložce.

Předešlou aktualitu jsme končili s tím, že Rudeism ještě neřekl své poslední slovo a opravdu – tentokrát se ale překonal, a vy se tak níže můžete podívat na to, jak se se hraje multiplayerová akce Overwatch s banánem. Nejedná se přitom o nadsázku ani o bůhvíjaký eufemismus – Rudeism vzal trs banánů a propojil je s počítačem. Během celého toho zápasení (ať už s ovládáním nebo s protihráči) přitom lze vidět rozložení jednotlivých banánů – čtyři z našeho pohledu nalevo slouží k pohybu, čtyři napravo jsou určené pro ovládání kamery a konečně tři uprostřed slouží pro skok, ultimátní schopnost a samozřejmě pro střelbu a Rudeism jen spěšně mačká jeden banán za druhým. O ergonomii zkrátka nemůže být řeč.

Novozélanďan Rudeism nahrál celkem přes dvě a půl hodiny záběrů a během těch se mimo hraní věnoval i komentářům fanoušků, a to včetně opětovného (a bohužel také poněkud vágního) vysvětlování funkcionality této ovocné periferie zapojené skrze podomácku vyrobený plošný spoj. Závěrem není třeba jistě dodávat, že toto video je zejména o humoru, takže s chutí do toho a názor si už udělejte sami. Každopádně toto už bude Rudeism (či kdokoli jiný) jen těžko překonávat, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama