Nové video láká k příběhu Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video láká k příběhu Titanfall 2

Nové video láká k příběhu Titanfall 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 10. 2016 07:50 6
Reklama

Očekávané a konečně již multiplatformové pokračování online akce Titanfall přinese kromě důrazu na síťovou složku hry také singleplayer. A právě o tom také pojednává nová ukázka ze hry, klasický formát traileru však nečekejte – v tomto případě se jedná o vývojáři komentované lákadlo na to, čím bude singleplayer Titanfallu 2 unikátní.

Unikátnost bude především spočívat v samotném vyprávění – sebelepší multiplayer se přeci jen odvíjí od toho, s kým zrovna hrajete, a je to právě kampaň pro jednoho hráče, která i díky své přímočarosti má šanci vyprávět vlastní a především ucelený příběh. Ten se v případě Titanfall 2 bude odehrávat pět let po událostech první hry a jak našeptává následující ukázka, tak motat se bude především okolo propojení stroje a člověka, v tomto případě Jacka Coopera a jeho zděděného titána BT-7274.

Tak trochu vás musíme i varovat před spoilery, neboť video zároveň obsahuje pár příběhových odhalení. Pokud se však v tomto případě vyloženě drobných vyzrazení nebojíte, tak zjistíte, že jednotky Frontier Militia ve hře ovládly již čtvrtinu hraničních území (Frontier), zdaleka vyhráno však ještě nemají. Do toho se na scéně objevuje neznámý svět jménem Typhon a našemu hlavnímu hrdinovi se dostává neoficiálního výcviku jako pilota. Cílem pak není nic jiného, než zastavit boje na hranicích a nastolit mír.

Komentovaná ukázka navazuje na dřívější odhalení z tohoto týdne, které poněkud překvapivě slíbilo přinést odlišný zážitek od konkurence v podobě Call of Duty či Battlefieldu 1. Titanfall 2 totiž zřejmě nebude klást důraz na přílišnou filmovost, ale nechá vás dokonce občas i zpomalit a vyřešit nějaké puzzly.

Titanfall 2 dorazí na konzole a na PC 28. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama