V listopadu vyjde kompletní Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V listopadu vyjde kompletní Battlefront

V listopadu vyjde kompletní Battlefront

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2016 10:29 4
Reklama

Není společnost, která by se v posledních dnech skloňovala vícekrát. O Electronic Arts píšeme v jednom kuse - jednou je to Battlefield, jindy Titanfall, pak pro změnu FIFA nebo NHL, nesmíme opomenout ani EA/Origin Access, a teď se k tomu přidává i rok starý Battlefront. Pokud vám unikl a chcete i všechna DLC k tomu, měli byste zbystřit.

Amazon totiž nově zaregistroval Star Wars Battlefront Ultimate Edition. Edice, která by měla vyjít 18. listopadu, bude obsahovat základní hru v Delux edici a všechna čtyři DLC - Outer Rim, Bespin, nejnovější Death Star a chystaný Rogue One: Scarif. V součtu se jedná o více než 30 map, 14 hrdinů a 14 herních módů.

Vzhledem k tomu, že Ultimate Edition vyjde 18. listopadu a na obalu stojí i zmínka o obsahu z filmu Rogue One, je možné, že do té doby vyjde i stejnojmenné DLC pro majitele season passu. Stejně tak ale edice může vyjít bez tohoto rozšíření a v době svého vydání se do Battlefrontu stáhne. Amazon tuto informaci neupřesňuje.

Pokud vás zajímá cena, věřte, že EA si za kompletní balení účtuje 40 dolarů, tedy necelou tisícovku. Jestli jste s koupí Battlefrontu z jakéhokoliv důvodu váhali, možná, že právě teď se naskýtá jedinečná možnost - jednak se všemi DLC netrpí nedostatkem obsahu, a navíc se nabízí i za docela příjemnou cenu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama