Série Titanfall nemusí skončit u druhého dílu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Titanfall nemusí skončit u druhého dílu

Série Titanfall nemusí skončit u druhého dílu

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2016 08:17 2
Reklama

Když se řekne Titanfall, člověku před očima naskočí především multiplayerová akce. I přes to, že se na nás nezadržitelně řítí druhý díl, pravděpodobně si nikdo nepředstaví celé univerzum nebo nějakou souvislou sérii. Vince Zampella, zakladatel a výkonný ředitel studia, které za značkou stojí, ale smýšlí jinak.

Respawn s Titanfallem totiž nechce zůstat jen u dvou dílů, a to proto, že má značka velký potenciál a mohla by oslovit široké spektrum diváků: „Nemusí jít vyloženě o trilogii. Že se něco přetaví ve vícero pokračování doufáte vždycky, když už vytvoříte něco, co se lidem líbilo a co budou milovat i generace, které teprve přijdou,“ říkal Zampella v rozhovoru pro IGN. „Zkrátka doufám, že toho bude víc.“

Tyto plány ale mělo studio v podvědomí už od začátku. Celá franšíza se rozrůstá, existuje už i v podobě karetní mobilní hry Titanfall: Frontline od společností Nexon a Particle City pro Android a iOS. Vince Zampella samozřejmě doufá, že podobná expanze bude pokračovat i nadále, neboť potenciál na to rozhodně má. „Myslím, že s touto značkou můžeme udělat hodně. U nás v Respawnu máme spousty nápadů, které bychom rádi přetavili v realitu,“ říká.

Co z nápadů přenesli už do druhého dílu, uvidíme už příští pátek, 28. října, kdy hra vychází. Ačkoliv Titanfall považujeme stále za primárně multiplayerovou akci, jsme hodně zvědaví i na kampaň pro jednoho hráče. Ta včera dostala nový trailer, na který se můžete níže podívat. Opět je plný akce, různorodého prostředí a hlavně kooperace pilota Jacka Coopera s Titánem BT-7274.

V interview se stočila řeč i na první díl, který vyšel jen na Xboxu a na PC. Zampella na otázku, zda se ho někdy dočkají i hráči na PlayStationu 4, odpověděl: „Obávám se, že v tomto ohledu máme omezené možnosti, jak toho dosáhnout.“ Pravděpodobně tak odkazuje na partnerství s Microsoftem, které tomu brání, na druhou stranu už v minulosti přiznal, že bez něj by série vůbec nevznikla.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama