Hra se neprodávala ani měsíc, vrací peníze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hra se neprodávala ani měsíc, vrací peníze

Hra se neprodávala ani měsíc, vrací peníze

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 10. 2016 08:24 2
Reklama

Smutný konec studia United Front Games se samozřejmě neobešel bez byrokratické dohry v podobě vracení peněz za jejich poslední hru Smash + Grab. Počin, který byl teprve od 27. září v prodeji na Steamu v early access verzi, ale nikoho ze zákazníků neokrade.

Vývojáři férově přispěchali na Steamu s řešením, které snad nikoho neurazí, když už samotné studio dopadlo tak neslavně. Autoři Sleeping Dogs poděkovali všem hráčům za čas, který jejich titulu v posledních týdnech věnovali. Doufají prý, že se jim hra líbila a užili si ji. Vzhledem k tomu, že se ale její vývoj znenadání zastavil a oni už nebudou moci nabídnout akci Smash + Grab žádnou podporu, požádali autoři Valve, aby vyhověli všem žádostem zákazníků o vrácení peněz. Bez ohledu na to, kolik času jste se hrou strávili.

Jestliže se počítáte mezi zklamané zákazníky, můžete o finanční náhradu požádat prostřednictvím obvyklých nástrojů na Steamu. Závěrem studio ještě jednou poděkovalo fanouškům za podporu. Inu, i takhle může skončit práce snů. United Front Games je škoda. Jejich poslední počin debutoval na Steamu v early access verzi koncem září. Šlo o kompetitivní on-line bojovku, v níž se pouliční gangy utkávaly soubojích tři na tři. Hra byla zasazena do nepříliš vzdálené budoucnosti, kde se znepřátelené tlupy přetahují o nadvládu nad prohnilým podsvětím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama