Zkuste placená rozšíření Battlefrontu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste placená rozšíření Battlefrontu

Zkuste placená rozšíření Battlefrontu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 10. 2016 14:51
Reklama

S vydáním Battlefieldu 1 se DICE nepřestávají starat o loňský Star Wars Battlefront. Právě naopak. Obsah naplánovaný pro season pass má teprve v prosinci vyvrcholit vydáním posledního placeného DLC, které se inspirovalo filmem Rogue One: Star Wars Story. A nikdo přitom nemůže vyloučit, že tím se příval rozšíření zastaví. EA ale chtějí k expanzím přitáhnout další dosud nerozhodnuté hráče, a tak fanoušky lákají na zkušební bezplatný test.

Podrobnosti shrnul v příspěvku na oficiálních stránkách producent hry Paul Keslin. Battlefront oslaví první narozeniny ve velkém stylu. Byl ho hektický rok, ale spousta nás toho teprve čeká. Keslin připomněl, že hra se od listopadového vydání hodně změnila. Studio podle jeho slov tvrdě pracovalo na tom, aby do hry přineslo spoustu nových prvků. Patří mezi ně možnost hrát Skirmish proti AI nebo nové způsoby úprav vaší postavy.

Během uplynulého roku vývojáři přidali do hry nové bezplatné mapy, pořádali zkušební trial víkendy k placeným DLC a v Battlefrontu se objevil i Jabba Hutt se svými kontrakty. Za splnění těchto výzev hráči získávají nové zbraně. Držitelé season passu se pak mohou těšit už z trojice DLC - Outer Rim, Bespin a Death Star, které akci doplnily o nové módy, mapy, prostředí, zbraně, karty nebo hrdiny. Ale není to všechno, tvrdí Keslin.

První výročí se rozhodli autoři Battlefrontu oslavit nejen vydáním ultimátní edice, která obsahuje všechen dostupný obsah i ten, který přinese expanze Rogue One: Scarif, tedy přes 30 map, 14 hrdinů a 14 modů. Neskončí to ani vydáním bezplatné Star Wars Battlefront Rogue One: X-wing VR Mission.

Samotnou hru totiž čekají další události a akce. Od 18. do 20. listopadu bude po omezenou dobu například k dispozici obsah všech dosud vydaných placených rozšíření najednou. Trial navíc poběží v kombinaci se čtyřnásobným ziskem XP během těchto dní.

A konečně padlo něco málo i na konto DLC Rogue One: Scarif. Prosincové čtvrté rozšíření představí nové postavy, mapy a další rekvizity z nového filmu. Jak už podtitul expanze napovídá, zavede nás na tropickou planetu Scarif.

Jak už jsme psali dříve, hratelnou postavou ve čtvrtém DLC bude členka Aliance pro obnovu republiky Jyn Erso, kterou ve filmu Rogue One hraje Felicity Jones. V rozšíření se objeví i Orson Krennic, který hájí opačnou stranu barikády, a ve filmu si tuto roli střihne Ben Mendelsohn. Film Rogue One: Star Wars Story má českou a slovenskou premiéru 15. prosince. Do amerických kin přijde o den později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama