Deus Ex vůbec poprvé zamíří i na Linux
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deus Ex vůbec poprvé zamíří i na Linux

Deus Ex vůbec poprvé zamíří i na Linux

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2016 14:33 6
Reklama

V listopadu se vůbec poprvé (tedy alespoň oficiální cestou) podívá série Deus Ex také na Linux. Tam dorazí díky portu studia Feral Interactive, jež se specializuje na porty na platformy Linux a Mac a které spolupracuje s řadou dalších velkých studií. V portfoliu tak tento tým má například tituly ze sérií Total War, Warhammer 40,000, Lego a spousty dalších her.

Ucelené portfolio týmu je k vidění například na Wikipedii či na oficiálním webu týmu a je vidět, že tento tým má za svých 20 let praxe již značné zkušenosti. Dá se tedy očekávat, že linuxový port hry je v dobrých rukách a určitě tedy také dopadne dobře minimálně po technické stránce. O samotných kvalitách hry se pak můžete přesvědčit například v naší recenzi.

Nicméně pokud je právě Linux platformou vaší volby, tak se o kvalitách hry budete moci přesvědčit brzy sami – Deus Ex: Mankind Divided tam dorazí již 4. listopadu. Nedlouho poté by se pak měli tohoto titulu dočkat i majitelé Maců. Tam se hra zdrží z důvodu vyčkávání na aktualizaci grafického API jménem Metal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama