První díl Minecraftu od Telltale nyní zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První díl Minecraftu od Telltale nyní zdarma

První díl Minecraftu od Telltale nyní zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 10. 2016 14:34 5
Reklama

Telltale Games mají v současné době v oběhu až neuvěřitelné množství adventurních sérií, které si navíc můžete zahrát prakticky na čemkoli. Možná si vzpomenete, že jednou z nich je i Minecraft: Story Mode, jehož první sezónu jsme recenzovali. Pokud byste náhodou pojali chuť ověřit si, zda je naše hodnocení adventurního Minecraftu spravedlivé, nyní máte ideální možnost

Vývojáři totiž dnes oznámili, že první epizoda s podtitulem Order of the Stone je nyní zdarma k dispozici na všech platformách. Navíc si v rámci oslav vydání krabicové verze můžete zakoupit dodatečný obsah se slevou. Telltale jsou na své dítko natolik pyšní, že pro tuto událost vydali dokonce samostatný trailer.

Minecraft: Story Mode sleduje dobrodružství skupiny smolařů, kteří se dílem osudu musí stát hrdiny a zachránit svět. Hra využívá osvědčeného receptu ostatních sérií od téhož výrobce, bohužel tím pádem máločím překvapí. Je škoda, že právě první dvě epizody patří k těm zdaleka nejhorším, později se vypravování alespoň trochu rozjede a chvílemi může být i zábavné. Po vydání prvních pěti dílů se vývojáři rozhodli nafouknout první řadu o další, bonusové epizody, které dále rozvíjí příběh ústřední skupinky.

Nejvíce jsme hře vyčítali její nedostatečné využití předlohy, hloupé dialogy, nesnesitelný dabing, předvídatelný příběh a bohužel i absenci lokalizace, která titul, zjevně mířící na mladší hráče, v našich končinách značně omezovala. Recenze první epizody ve své době na našem webu strhla docela slušnou kontroverzi a pokud si chcete zavzpomínat na loňský podzim, naleznete ji na tomto odkazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama