Sledujte nové záběry z remasteru Skyrimu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nové záběry z remasteru Skyrimu

Sledujte nové záběry z remasteru Skyrimu

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 10. 2016 09:53 5
Reklama

Ačkoli nebyl už v roce 2011 Skyrim tou nejkrásnější hrou na světě, pořád uměl vykouzlit spoustu velmi půvabných scenérií a na PC se komunita modderů postarala o takové množství vylepšení, že se řádně upravená hra za svou podobu nemusí stydět ani nyní. Už příští týden ale vychází remasterovaná verze pro současnou generaci konzolí a PC a vás určitě zajímá, k jakému posunu grafiky došlo.

Na YouTube kanálu uživatele FudgeMuppet se objevilo 16 minut záběrů z PS4 verze chystané hry. Zaměřují se především na města a obydlené oblasti a provede nás po všech pamětihodných lokacích, včetně Dawnstar, Solitude či Winterholdu. V komentářích se už objevila celá řada pobouřených komentářů, které tvrdí, že nedošlo zdaleka k tak markantnímu posunu, jaký slibovaly oficiální screenshoty a trailery. Posuďte sami.

Skyrim se ale objevil i ve včerejším streamu nové show Geoffa Keighleyho Live with YouTube Gaming. Zde hra nabídla mnohem akčnější záběry, kromě jízdy na koni došlo i na souboje s nepřáteli, včetně ohnivého elementála a samozřejmě i obřího draka v ledové bouři. Nevypadá to vůbec špatně a až je člověku líto, že si na regulérní šestý díl slavné RPG ságy bude muset ještě nějaký čas počkat.

Speciální Edice Skyrimu přinese úplně poprvé mody i na konzole. Na chystané PS4 Pro navíc hra nabídne i podporu nativního 4K rozlišení. Pro majitele PC verze původního Skyrimu a všech tří DLC je přechod na remaster zcela zdarma. Vylepšení se týkají především dynamické hloubky, volumetrického osvětlení a samozřejmě ostřejších textur a přidaných efektů. Hra vychází 28. října. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama