Na Xboxu už lze hrát DS3: Ashes of Ariandel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Xboxu už lze hrát DS3: Ashes of Ariandel

Na Xboxu už lze hrát DS3: Ashes of Ariandel

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 10. 2016 16:27
Reklama

Už v úterý vychází datadisk Ashes of Ariandel pro Dark Souls III a pokud jste pravidelnými čtenáři Hrej, asi tušíte, že nejméně jeden člen redakce si momentálně nedočkavostí kouše nehty až k zápěstí. Abychom si ukrátili bolestně pomalý proud času, můžeme se alespoň pokochat novou sadou obrázků.

Ačkoli, někteří šťastlivci vlastně už čekat nemusejí. Pokud hrajete na Xboxu One a zakoupili jste si season pass pro Dark Souls III, možná jste zaregistrovali, že už si první DLC můžete stáhnout a začít hrát. Jako první se tato informace objevila na Redditu a následně byla otestována redaktory Gamespotu. Nutno podotknout, že je údajně nutné spustit hru v offline režimu. K události došlo včera, tedy tentýž den, kdy do hry přibyl nový patch, řešící celou řadu problémů, zejména s veličinou Poise, která, zjednodušeně řečeno, řeší, kolik ran dokážete přijmout, než bude prolomena vaše obrana.

Bohužel, pokud jste si už DLC nestáhli, máte smůlu a musíte, stejně jako my, ostatní nešťastníci, čekat až do úterý. Vydavatel hry Bandai Namco si už totiž chyby povšiml a stačil ji opravit. V následujícím tiskovém prohlášení jako důvod předčasného zveřejnění uvedl chybu v logistice, která již byla odstraněna. Některá herní média už ovšem obdržela recenzní kopii přídavku a stačila nad ním již dokonce vyřknout ortel. Hodnocení jsou zatím poměrně slibná a drží se ve vrchní části stupnice. U nás můžete samozřejmě očekávat hloubkový rozbor.

Ashes of Ariandel nás vtáhne do mrazivého světa Ariandel, který je více než podobný Painted World of Ariamis. Do DLC se máme dostat skrz lokaci Cleansing Chapel Bonfire v Cathedral of the Deep. Zde potkáme novou postavu, která nás uvede do příběhu datadisku a přesune nás do jeho dějiště. Předpokládám, že půjde o toho podivného muže z traileru, který hlavní postavě podává zvláštní kus látky. Naštěstí tentokrát zřejmě není nutno podstupovat martyrium s přívěskem, jako tomu v případě prvního dílu. Kdyby se ovšem na scéně opět objevil deformovaný pařád Manuse, Otce Hlubiny, nejeden fanoušek by jistě řičel blahem. Přeci jen, i v Dark Souls III si na něj můžete vzpomenou skrz stvůru jménem Monstrosity of Sin. Podrobné hloubání v příběhu si ale necháme až na recenzi, teď už ty slibované obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama