Shadow Warrior 2 si v prodejích vede skvěle
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow Warrior 2 si v prodejích vede skvěle

Shadow Warrior 2 si v prodejích vede skvěle

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 10. 2016 16:56 3
Reklama

Hlavní hrdina série Shadow Warrior je bohužel často v seznamech těch největších herních drsňáků neprávem opomíjen. Chlapík s dvojsmyslně vtipným jménem Lo Wang přitom umí v řadách nepřátel udělat velmi slušnou paseku. Dokázal to už v roce 1997 a svůj um znovu předvedl i v remaku z roku 2013. Nyní je pultech obchodů nové pokračování a kromě toho, že svou divokou akcí strká předchozí dva pokusy do kapsy, vede se velice slušně i v prodejích.

Vývojáři z polského studia Flying Wild Hog, kteří hru vydali pod společností Devolver Digital, v uplynulých dnech vydali tiskové prohlášení, ve kterém si libují, že se v prvním týdnu prodejů novému pokračování daří 4x lépe, než tomu bylo minule. Úspěch je tak značný, že se jedná o největší start v historii vývojáře i vydavatele: „Přijetí Shadow Warrior 2 pro nás nemohlo být příjemnější. Jsme malé studio o 75 zaměstnancích a všichni jsme do hry ze sebe dali maximum. Chtěli jsme odlišný, mnohem větší titul a pochvaly od fanoušků pro nás znamenají skutečně hodně,“ uvedl šéf studia Michal Szustak.

Autoři ale nezůstávají jen u verbálních díků, chtějí své hráče také náležitě odměnit celou řadou updatů zdarma. Tím prvním by měl být legendární a znalcům série dobře známý meč Nobitsura Kage. V budoucnu se ale můžeme těšit na nové mise, zbraně, extrémně těžké challenge a další postavy do kooperativního multiplayeru. Hra už se dočkala i prvního patche, který řeší celou řadu chyb ve všech aspektech hry, upravuje crafting a stará se i o lepší vybalancování skillů, lootu a celkové obtížnosti.

Vývojáři také vytvořili krátké making of video, ve kterém hovoří o vývoji hry. Je zdarma dostupné přímo na YouTube, naleznete jej tedy pod článkem. V ničem si nezadá s humorným pojetím samotné hry a můžete se těšit na spoustu legrace s králíky. Nebo zajíci? Hra je momentálně dostupná na PC, konzolové verze byly nedávno odloženy na počátek příštího roku, přesné datum vydání však zatím neznáme. Recenzi vám snad přineseme co nejdříve, jakmile zajistíme vlastní kopii hry. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama