Battlefield 1 překonává v prodejích BF4 i BF:H
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 1 překonává v prodejích BF4 i BF:H

Battlefield 1 překonává v prodejích BF4 i BF:H

David Plecháček

David Plecháček

24. 10. 2016 10:03 11
Reklama

Společnost Electronic Arts zažila se svým Battlefieldem 1 snový start. Zatímco hra oficiálně vyšla teprve v pátek, za pouhé tři dny prodejů se stala suverénně nejprodávanější hrou ve Velké Británii. Ta nejdůležitější informace ale tkví trochu někde jinde - ne v porovnání s dalšími hrami, ale v porovnání s dalšími díly Battlefieldu.

Čert vem to, že na druhém místě je FIFA, třetí je Mafia, čtvrté Gearsy jsou čtvrté, a pátý je Batman: Return to Arkham, mnohem více nás zajímá, že Battlefieldu 1 se za první týden prodalo více než Battlefieldu 4 a Battlefieldu Hardline dohromady za stejné období. A i když data se mohou po světě lišit, EA má důvod k oslavě.

Ruku v ruce s tím jde i popularita novinky. Podle webu bfstats.com právě teď, téměř v pravé poledne, hraje Battlefield souběžně 144 tisíc hráčů. Stále je to jen slabý odvar - za posledních 24 hodin Battlefield dosáhl vrcholu, když ho hrálo téměř 830 tisíc hráčů ve stejný čas.

Pokud vás přeci jen zajímá žebříček, věřte, že další dvě relativně velké hry, které vyšly minulý víkend, jsou Civilizace 6 na 15. místě a Lego Harry Potter Collection na PS4 na 19. místě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama