Rockstar upravuje finanční konta v GTA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar upravuje finanční konta v GTA

Rockstar upravuje finanční konta v GTA

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 10. 2016 10:38
Reklama

Je pochopitelné, že multiplayer tak velké hry, jakou GTA V rozhodně je, nelze ze všech stran neprodyšně chránit před cheatery nebo lidmi, kteří jsou schopní zneužívat glitche pro osobní obohacení. Rockstar to řeší pomocí patchů a v případě financí jednoduchým zákrokem směrem k bankovním účtům.

Vývojáři proto vydali na stránkách podpory informaci, že se budou snažit udržovat ekonomické prostředí hry v rovnováze a přistoupili ke "korekci" finančního obnosu u lidí, u nichž mají podezření z nekalého jednání. Jedná se o peníze získané prostřednictvím chyb (specificky výplaty za Heisty), případně pomocí cheatů, které Rockstar v GTA Online nechce tolerovat.

Vše se děje poměrně rychle a hráčům, kteří budou tímto zákrokem zasažení, obdrží pouze zprávu s informacemi bez možnosti se jakkoliv odvolat či bránit. V tomto ohledu si tedy vývojáři vyhradili právo na to, rozhodnout, kdo má miliardy virtuálních dolarů na účtem právem a kdo nikoliv. Peníze získané nákupem předplacených Shark karet samozřejmě na účtu zůstávají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama