CD Projekt odstartoval betu Gwentu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CD Projekt odstartoval betu Gwentu

CD Projekt odstartoval betu Gwentu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 10. 2016 13:11 4
Reklama

Před několika hodinami odstartovala první, zatím uzavřená fáze betatestu karetní hry Gwent od vývojářů z CD Projektu. Běžet by měla do jara příštího roku a o svůj klíč můžete požádat na oficiálních stránkách hry.

Vzhledem k tomu, že dosud jsou hráči pro hraní bety vybírány, počítejte s tím, že vám klíč nepřijde obratem. Vývojáři sami upozorňují na to, že přístupy udělují ve vlnách a ta první už pominula. Je otázkou, kdy bude připravena další, dá se však očekávat, že postupem času se do hry dostanou všichni.

Co je čeká? Především ukázka multiplayeru, který bude tvořit značnou část celkového zážitku, i přes to, že hra samozřejmě bude obsahovat i příběhovou část. V zásadě by neměli vývojáři ubírat ze svých nároků na hloubku zápletek a nečekané zvraty jen s příklonem k tomu, že veškerá rozhodnutí budou probíhat prostřednictvím Gwentu.

Co se technických informací týka, beta běží na PC a Xbox One, verze pro PS4 by měla být k dispozici později, nicméně pro ni v tuto chvíli neexistuje žádné pevné datum. Podobně ja na tom i informace o cross-platform multiplayeru, který je podle čerstvě aktualizované sekce často kladených otázek potvrzena pouze mezi PC a Xbox One. I v tomto případě ale vývojáři zkoumají, jak by mohli do hry zapojit i hráče na PS4 a je pravděpodobné, že se jim to dříve či později podaří.

Pokud půjde všechno podle plánu, Gwent by měl v souladu free-to-play platebním modelem oficiálně vyjít v první polovině příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama