Capcom chce prodat 4 miliony kopií RE7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom chce prodat 4 miliony kopií RE7

Capcom chce prodat 4 miliony kopií RE7

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2016 12:53 4
Reklama

Capcom si důvěřuje a v rámci prezentace poslední finanční zprávy investorům zveřejnil, nakolik věří svým nadcházejícím hitům ohledně prodejů. Řeč je nyní konkrétně o hororu Resident Evil 7: Biohazard, který dostává zcela novou perspektivu, o multiplatformní zombárně Dead Rising 4 a o Monster Hunter XX, jež je zatím v plánu pouze pro japonský trh a navíc pouze pro Nintendo 3DS.

Nový směr série Resident Evil by dle Capcomu mohl znamenat údajně až čtyřmilionové prodeje napříč všemi trhy i platformami. To samozřejmě pravděpodobně reálné být může a tvůrcům nelze než popřát hodně štěstí, v případě těch dalších her jsou však již odhady vydavatele přeci jen podstatně střídmější. Posuďte sami:

Capcom chce prodat 4 miliony kopií RE7
i Zdroj: Hrej.cz

Dead Rising 4 dle Capcomu osloví napříč všemi třemi platformami na dva miliony zákazníků a to samé by se mohlo týkat i handheldového Monster Hunter XX. To je zároveň zajímavý kontrast, neboť zatímco Dead Rising 4 míří na dvě platformy (Xbox One a PC, v budoucnu možná dokonce i na PS4) a tři kontinenty, tak Monster Hunter XX zůstane pouze v domovském Japonsku a na jediném zařízení. To samozřejmě také vypovídá zejména o oblíbenosti této drakobijecké série v daných končinách.

Je záhodno určitě dodat také to, že tato projekce prodejů započítává fyzické i digitální verze a týká se především takzvaného launchového okénka, tedy období těsně po vydání her. To v případě Resident Evil 7 startuje 24. ledna, u Dead Rising 4 to znamená 6. prosince a poslední jmenovaný titul, Monster Hunter XX, pak do země vycházejícího slunce dorazí o něco později, až 18. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama