Black Mesa by mohla být kompletní v létě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Mesa by mohla být kompletní v létě

Black Mesa by mohla být kompletní v létě

David Plecháček

David Plecháček

31. 10. 2016 15:16 1
Reklama

První díl průkopnické first-person střílečky Half-life se v historii dočkal dvou remasterů. Jednoho přímo od Valve, totiž Half-Life: Source, a druhého neoficiálního, který nesl název Black Mesa: Source.

Právě vývoj neoficiálního remasteru měl trvat tři roky, ale trvá až do teď. Naleznete ho pod názvem Black Mesa (po dohodě s Valve už bez přídomku Source), nachází se v early access a už nějaký čas mu chybí poslední fáze hry – Xen. Podle nového příspěvku by měla být část ve vesmíru hotova v létě příštího roku, čímž dojde k završení letitého vývoje.

„Chceme Xenu dopřát takovou péči, jakou si zaslouží, abychom zachovali atmosféru Half-life. Abychom toho byli schopní, museli jsme kompletně redesignovat a rozšířit jednotlivé úrovně odehrávající se v Xenu, tak, jak by to udělali lidé ve Valve, kdyby nebyli limitováni technologií a rokem, ve kterém hru vyvíjeli,“ stojí v prohlášení.

Jako doklad toho, jakou práci si s úrovněmi vývojáři dali, uveřejnili nákres lokací Xen a Interloper. Na nich je vidět, o jakou část nové mapy nabobtnaly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama