Akce Wildlands bude mít otevřenou betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Wildlands bude mít otevřenou betu

Akce Wildlands bude mít otevřenou betu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 11. 2016 10:18
Reklama

Ubisoft oznamuje, že i akční Ghots Recon Wildlands se budou držet moderního trendu betatestů a i tuto akci si tak půjde vyzkoušet s předstihem, nejdříve však příští rok. Alespoň tak to slibuje CEO Ubisoftu, Yves Guillemot.

Ten ve finanční zprávě investorům mimo jiných informací sdělil to, že otevřená betaverze Wildlands dorazí v následujícím kvartálu a nemusí být navíc jedinou příležitostí, jak si hru vyzkoušet. Otevřený betatest (kterých může nakonec být i více) tak doprovodí i uzavřené fáze testování, a to vše by mělo probíhat v období od ledna do 7. března, kdy má hra vyjít ve své plné verzi na konzole i na PC.

Ve své podstatě tak hra projde velmi podobným vývojovým cyklem, jaký jsme měli možnost vidět i u minulého velkého titulu tohoto vydavatele, The Division. S tím ostatně také bude mít tato akce mnoho společného, byť protentokrát prý nebude kladen až takový důraz na týmové hraní a hra tak slibuje být přístupnější i singleplayerově laděným hráčům. Pokud ale zamíříte do našich prvních dojmů, tak tam se dočtete mnohem více o opačné stránce hry – o kooperaci až čtyřech hráčů a můžeme jen předpokládat, že betaverze, ať už otevřené či nikoli, budou o prověření zejména této složky hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama