Do Master of Orion míří podpora modifikací
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Master of Orion míří podpora modifikací

Do Master of Orion míří podpora modifikací

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 11. 2016 11:39 1
Reklama

Master of Orion, moderní inkarnace klasické sci-fi strategie, se měsíce po svém uvedení dočká významné novinky v podobě podpory uživatelských modifikací hry. Ti šikovnější hráči tak dostanou s dalším patchem možnost přizpůsobit hru více svému gustu a dopravit do hry co se jim jen zlíbí.

Oznámení přichází v rámci nadcházejícího dvacetiletého výročí Master of Orion II: Battle at Antares a připravovaná aktualizace má být dosud tím největším přídavkem, který do hry od jejího vydání zamířil. Patch sice zatím nemá pevné datum vydání, již nyní ale díky příspěvku na Steamu víme, že bude navíc obsahovat také nové mechaniky znečištění, pozměněnou funkčnost gravitace, vylepšenou umělou inteligenci i nový interface taktických bitev.

Co se znečištění týče, tak to bude nyní generováno samotnou populací (a tedy i hustotou zalidnění) a její produkcí. V případě přepracované gravitace se pak mění mechaniky znevýhodnění určitých ras vzhledem k prostředí, na jaké jsou zvyklé a v kterém nakonec reálně žijí. To například značí až poloviční penalizaci pro národy zvyklé na nízkou gravitaci žijící v prostředí s gravitací reálně vyšší. Bližší informace o těchto úpravách i dalších novinkách pak nabízí zmiňovaný příspěvek.

Návod pro první krůčky v rámci modifikací hry pak nabízí již samotný web hry, kde se mimo jiné píše i o tom, co všechno lze nově ve hře upravovat. A že je to seznam dlouhý, o tom se již můžete přesvědčit nejlépe sami.

Závěrem pak již jen zmíníme, že právě nyní je hra na Steamu ve významné akci a lze pořídit již o 40 % levněji, což v přepočtu činí necelých 500 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama