Nidhogg 2 dorazí nakonec i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nidhogg 2 dorazí nakonec i na PS4

Nidhogg 2 dorazí nakonec i na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 11. 2016 15:04
Reklama

Jestliže preferujete hraní s DualShockem v ruce a oznámení kouzelně ujeté plošinovky Nidhogg 2 vám nedalo spát a pokud jste tuto ujetost PC hráčům navrch rovnou záviděli, tak pro vás máme potěšující zprávu – Nidhogg 2 nakonec zamíří i na PlayStation 4.

Zda se hra ukáže časem i na Xbox One, to je zatím otázkou, nicméně aktuálně je pro nás zajímavější oznámení přicházející skrze příspěvek na evropském PlayStation blogu. To doprovází již jednou viděné záběry, zde se však honosí logem známé modré konzole.

Příspěvek nadále slibuje klasickou arkádovou rubanici, ve které budete moci ve zběsilém tempu máchat mečem či sekerou, vystřelovat šípy a drtit lebky svých nepřátel, a to vše v atmosféře na první pohled připomínající kouzelnou pohádku. Jenže první pohled zde skutečně klame a pokračování (jež mělo původně být prostou rozšířenou edicí první hry) Nidhoggu tak nabídne celkem významnou porci násilí změkčenou atraktivní pixelartovou stránkou věci.

Článek na blogu nadále mluví o podstatně komplexnější hře, jež nyní například obsahuje animace nepřátel na základě jejich skeletu, větší a detailnější prostředí a například i rozsáhlejší soundtrack, na kterém se kromě autora hudby prvního dílu (Daedelus) podílí ještě Mux Mool a Doseone.

Celé to vyznívá zajímavě a je otázkou, co všechno se od minula změnilo, dříve než v příštím roce se to však ale zcela jistě nedozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama