Druhá sezóna Hitmana je již v přípravě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá sezóna Hitmana je již v přípravě

Druhá sezóna Hitmana je již v přípravě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2016 14:17 3
Reklama

Z rozhovoru pro francouzský magazín Gamergen vyplývá, že IO Interactive již připravuje druhou sezónu Hitmana. Práce tak tvůrci nastartovali sotva se ta sezóna první uzavřela. Nevíme momentálně sice to, zda se jedná o nějakou před produkční fázi anebo o plnohodnotný vývoj, důležité však je nyní to, že Eidos plánuje dostát svým slibům.

Ty měly v minulosti podobu tu, že příběh Hitmana první sezóna teprve odstartuje a že tento by se měl rozpínat do celkově tří částí. Ta první skončila na konci října a její krabicová edice by měla do obchodů dorazit posledního ledna, to vše je ovšem pouhým začátkem něčeho většího a nám nezbývá než být trpěliví.

Z tohoto oznámení není jasné prakticky nic, natož nějaké datum vydání. Víme ale, že Paříž stále bude hrát jednu z ústředních rolí a stejně tak producent hry Hakan Abrak slibuje, že opětovné návštěvy se dočkají i další z lokací první sezóny. Na svém místě rovněž zůstane známý launcher hry, ze kterého se však budete moci vydávat mimo jiné i do zcela nových lokací. Ovšem kdy tomu tak bude, to je zatím otázkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama