Původní Diablo ožije ve třetím díle hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní Diablo ožije ve třetím díle hry

Původní Diablo ožije ve třetím díle hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2016 12:11 7
Reklama

BlizzCon nám nepředstavil pouze znovuobjevenou třídu Necromancera, ale poněkud překvapivě také jistou formu remaku prvního dílu hry. Nedočkali jsme se tedy oznámení nového Diabla, ale ani tak se jistě fanoušci série nemohou zlobit.

V rámci nadcházejících oslav dvacetiletého výročí hry se Blizzard bude skutečně činit a ačkoli není řeč o plnohodnotném remaku dvě dekády staré hry, tak i přesto se vývojáři rozhodně nemají zač stydět. S výročním patchem tak do hry dorazí režim jménem The Darkening of Tristram, a to již příští týden, zatím však pouze na testovací servery hry.

Hráči si navíc budou moci zapnout speciální grafický filtr, který do hry přidá typické zrnění pixelů a rovněž půjde omezit pohyb postavy na původních osm směrů. Patch a reinkarnace původní hry nabídne 16 úrovní, startovací lokaci Tristramu, čtveřici bossů a dokonce i originální soundtrack. Pravděpodobně nejdůležitější novinkou je ale fakt, že na rozdíl od patche s Necromancerem bude toto rozšíření bezplatné, má to však jeden háček.

Ostrá verze tohoto režimu bude dostupná v lednu (což je měsíc vydání původní hry), nabídka však bude časově omezená. Na druhou stranu však Blizzard slibuje to, že se tato událost bude do hry navracet každý rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama