Lincoln se díky novému DLC umí převléknout
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lincoln se díky novému DLC umí převléknout

Lincoln se díky novému DLC umí převléknout

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 11. 2016 09:12 14
Reklama

Včera jsme vás informovali o prvním bezplatném rozšíření pro Mafii III, které obohatilo arzenál hlavní hrdiny o tři pozlacené zbraně. Na další DLC jsme nemuseli čekat dlouho. Lincoln Clay konečně dostane možnost změnit vizáž podle vaší nálady.

Balíček přináší celkem 11 kostýmů a kromě něj se hra dočkala i potřebné aktualizace, která má zlepšit chod hry. “Tak se hoďte do gala!” vyzývají autoři na oficiální stránce. Šest dostupných modelů Lincoln oblékne už při různých příležitostech v rámci příběhu, pět je pak úplně nových. Kostýmy jsou vám k dispozici od momentu, kdy narazíte na misi pojmenovanou “Věc, kterou musím udělat”. Lincoln se může na popud hráče převléknout ve svém výchozím úkrytu nebo obsazených kšeftech, které už ovládáte. Stačí otevřít šatník a vybrat si. K dispozici je vojenská uniforma, závodní model nebo třeba elegantní oblek, s nímž jsme si mafiány spojovali v minulých dílech.

Pokud jde o zmíněný update, studio slibuje spoustu vylepšení pro všechny verze hry. “Vývojáři tvrdě pracovali na vašich požadavcích, s nimiž jste se na nás od 7. října, kdy hra vyšla, obrátili,” stojí v novém příspěvku na webu Mafie III. Zároveň Hangar 13 slibují, že to rozhodně není poslední aktualizace, které se na PC, PS4 i Xboxu One fanoušci dočkají. Ta aktuální nabídne podle jejich slov vylepšené rozhraní, optimalizaci výkonu, opravuje problémy se zvukem i uloženými pozicemi a přináší několik dalších věcí. Jejich kompletní výčet najdete na oficiálním webu.

Pokud jde o další bezplatná rozšíření, těšit se můžete ještě na pouliční závody a úpravu vozidel, jak už jsme připomínali včera. Na DLC zdarma pak navážou tři větší placené příběhové expanze. Naneštěstí se minimálně v případě free obsahu nelze ubránit dojmu, že do hry přibývá výhradně obsah, který měl být její součástí od samého začátku a představuje dnes už v podstatě povinnou výbavu městských akcí a open world her obecně.

Nové hadříky si můžete prohlédnout na videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama