Pharah možná bude létat bez omezení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pharah možná bude létat bez omezení

Pharah možná bude létat bez omezení

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 11. 2016 11:41
Reklama

Na testovacích serverech hry Overwatch se rozjelo hned několik zajímavých novinek. O nové postavě – Sombře – už není třeba se nadále vyjadřovat, ale hráči si také rychle všimli, že vývojáři z Blizzardu plánují změny pro Pharah.

Jetpackem vybavená raketometčice dokáže s dobrým managementem paliva, které se doplňuje po přistání nebo pomocí ability, vydržet ve vzduchu poměrně dlouho, může to být ale ještě snazší. Pharah se totiž může dočkat navýšení objemu paliva o celou třetinu, díky čemuž s aktuálním 10vteřinovým cooldownem „doplňující“ ability palivo nikdy nedojde.

Samozřejmě je nutné brát v potaz, že se stále bavíme o testování – tato novinka ještě nebyla zahrnuta do ostré hry – ale už jen fakt, že vývojáři nad něčím takovým uvažují, je pro hráče, jejichž hlavní postavou je právě tahle sličná dáma, určitě hodně zajímavý. Na druhou stranu ale není nutné šířit paniku, že se tím Pharah stane OP postavou.

Ano, nejnebezpečnější je ve vzduchu, zároveň se s ní ale po vzletu stává hodně snadný cíl kvůli pomalé rychlosti a stále má proti sobě mnoho counter characterů, které si s ní dokáží poradit. I to je ostatně pouze podtržení toho, že Blizzard rozhodně ví, co dělá a změny, které se mohou na úvod zdát jako překotné, mají své opodstatnění a hru nerozbíjí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama