Steep nabídne season pass a dva beta testy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steep nabídne season pass a dva beta testy

Steep nabídne season pass a dva beta testy

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 11. 2016 11:32 3
Reklama

Adrenalinové sporty na sněhu jsou žánrem v posledních letech prakticky nevídaným. Poslední díl série SSX vyšel v roce 2012 a od té doby ticho po pěšině. Až nyní se jako náhodou objevily hned dva tituly, které hráčům nabízí radovánky v prašanu. Zatímco SNOW už si můžete zkusit na PC nebo PS4, na Steep od Ubisoftu stále čekáme. Nyní se však konečně na povrch dostalo několik nových informací.

Novinky se týkají především obsahu season passu, který hra samozřejmě podle současných standardů dostane. Dodatečný obsah bude sestávat ze tří tematických balíčků, které se budou týkat jak jízdy na lyžích či snowboardu, tak plachtění vzduchem. Season pass bude součástí Gold edice hry, jinak si jej samozřejmě můžete pořídit i samostatně, nebo si pořídit balíčky zvlášť.

První várka nového obsahu ponese název Winter Fest Pack a poskytne hráčům dovádění na sáních, nové výzvy a celou řadu exkluzivních kostýmů. Další balíček se jmenuje Extreme Pack a jak název napovídá, tady už půjde veškerý pud sebezáchovy stranou. Užít si budete moci zejména raketově poháněná křídla, base jumping a speed gliding. I zde bude navrch přidáno několik nových oblečků pro vašeho avatara.

Třetí a finální soubor obsahu nese název Adrenaline Pack a jeho součástí budou zejména noční aktivity. Moc se netěšte, pořád hovoříme o lyžování, žádné radovánky ve vyhřáté horské chatě se nekonají. Místo toho dostanete nové oblečení, abyste při nočním sjezdování mohli pořádně zazářit.  Pokud si Season Pass pořídíte, dostanete navíc rychlý přístup do neprozkoumaných oblastí skrz helikoptéru, 10.000 Steep kreditů, tedy místní herní měny, a také přístup k další várce kostýmů, mezi něž patří například převlek za sněhuláka. No neberte to.

Pokud vás season pass neláká, možná vezmete raději s povděkem zprávu, že se chystají hned dva betatesty. Ten první běží ode dneška až do pondělí, další bude k dispozici příští pátek a celý následující víkend a bude přístupný všem, kteří se jej budou chtít zúčastnit. Hra samotná vychází 2. prosince na PlayStation 4, Xbox One a PC. Dle slov vývojářů nabídne masivní otevřený svět, inspirovaný Alpami, ve kterém naleznou mimo jiné devět příběhových soutěží.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama